Libnet.ro
UNICEF

06:00

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura: PSD, ALDE, ProRomania au majoritate si pot guverna daca vor

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura: PSD, ALDE, ProRomania au majoritate si pot guverna daca vor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni seara ca guvernul liberal nu are in plan sa ramana la putere pana la finalul anului. Hunor considera ca nici social-democratii nu sunt pregatiti sa guverneze. continuă pe Antena3

Avertismentul lui Kelemen Hunor pentru PNL: Guvernul ar merita schimbat, dar acum nu ne intereseaza o motiune de cenzura. Sa nu ne mai dea lectii PNL

UDMR nu accepta lectii de la PNL cel putin un deceniu, a declarat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, dupa ce liberalii au acuzat in ultimele saptamani formatiunea maghiara ca face jocurile PSD in Legislativ. Guvernul Orban este considerat extrem de arogant prin modul de a evita Parlamentul in emiterea de acte normative, a mai punctat liderul UDMR la RFI.

Kelemen Hunor, la RFI: Acest Guvern ar merita sa fie schimbat, dar mai sunt in jur de sase luni pana la alegeri

Kelemen Hunor spune, intr-un interviu la RFI, ca Guvernul Ludovic Orban ar trebui schimbat, dar UDMR nu ar sustine acum o motiune de cenzura, in conditiile in care mai este jumatate de an pana la alegerile parlamentare.

Kelemen Hunor: Liberalii vor guverna, ca n-au incotro, desi abia asteapta sa fie dati jos

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la emisiunea Marius Tuca Show, ca liberalii vor guverna, ca nu au incotro, desiabia asteapta sa fie dati jos de la guvernare. El a mai apreciat ca nici PSD nu isi doreste sa guverneze.

KELEMEN HUNOR, PRESEDINTELE UDMR: Nu ne preocupa in acest moment o motiune de cenzura

Senatorii si deputatii UDMR nu vor vota o eventuala motiune de cenzura impotriva guvernului Orban, anuntata de PSD si Pro Romania, chiar daca reprezentantii in Parlament ai etniei maghiare au propriile nemultumiri legate de activitatea Executivului.

Vela, despre motiunea care-l vizeaza: Pentru mine este un prilej prin care pot arata ceea ce am facut, pot arata ceea ce nu au facut predecesorii mei

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca motiunea depusa impotriva sa nu este o situatie fatala, extraordinara, deosebita si ca va folosi aceasta ocazie pentru a spune ce a facut ca ministru, dar si ce nu au facut predecesorii sai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )