Libnet.ro
UNICEF

22:15

KELEMEN HUNOR: O motiune de cenzura nu e oportuna, dar nu e nici o catastrofa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: O motiune de cenzura nu e oportuna, dar nu e nici o catastrofa

O motiune de cenzura intr-o perioada in care exista alte probleme nu este oportuna, dar nici nu e o catastrofa, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, in conditiile in care PSD a anuntat ca va depune o motiune de cenzura in luna august, conform hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

KELEMEN HUNOR: UDMR nu va semna o motiune de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca formatiunea sa nu va semna o motiune de cenzura, pe care nu o vede ca fiind o catastrofa, fiind un instrument constitutional, dar nici nu crede ca este oportuna in perioadele cand sunt alte probleme.

Kelemen Hunor: Noi nu vom semna o motiune de cenzura. Asta e 100%

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu va semna o motiune de cenzura. Liderul Uniunii a precizat ca nu i se pare oportun sa vii cu o motiune de cenzura, intr-o perioada in care exista alte probleme care trebuie gestionate, insa bnu considera ca o astfel de actiune ar fi o catastrofa, deoarece acesta este un instrument constitutional pe care il are Opozitia la dispozitie.

Kelemen Hunor: Amanarea alegerilor locale nu ar fi o solutie buna. Trebuie dublat numarul sectiilor de vot

Dublarea sectiilor de votare la alegerile locale din 27 septembrie poate reduce riscul de imbolnavire cu Covid-19, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, adaugand ca scrutinul nu trebuie amanat, pentru ca acest lucru ar da nastere altor probleme.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )