Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor pune la zid ANAF: Functioneaza foarte prost, colectarea taxelor si impozitelor e catastrofala

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor pune la zid ANAF: Functioneaza foarte prost, colectarea taxelor si impozitelor e catastrofala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca bugetul de stat de venituri pe anul in curs este extrem de ambitios, tinand seama de faptul ca sistemul de colectare a taxelor si impozitelor e. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor, despre OUG 114: Este un fel de ghiveci, de zacusca acolo. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca OUG 114/ 2018 este un fel de ghiveci, de zacusca avand prevederi pentru prea multe sectoare de activitate. Kelemen Hunor spune ca in trei-patru domenii aceasta ordonanta ar trebui modificata, vorbind despre sistemul bancar si facand referire la Pilonul II de pensii. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua, a spus Kelemen Hunor.

KELEMEN HUNOR: Cred ca Laura Codruta Kovesi trebuie sa fie seful Parchetului European

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, intr-o emisiune televizata, ca Laura Codruta Kovesi trebuie sa fie lasata sa ocupe functia de procuror-sef al Parchetului European, daca a fost pe primul loc intre candidati.

Kelemen Hunor, despre OUG 7: Eu nu am vazut o explicatie rationala; m-a enervat un pic

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca s-a enervat cand a fost emisa OUG 7/ 2019 pentru ca, un an si jumatate, in Parlament, a sustinut legile justitiei cu constiinta impacata si fara dorinta de a bloca lupta anticoruptie. Kelemen Hunor spune ca nu a vazut o explicatie rationala pentru adoptarea ordonantei si a inteles si mai putin demersul odata cu adoptarea unui act normativ prin care a fost modificata OUG 7.

Kelemen Hunor, atac dur cu privire la Ordonanta 114: E un ghiveci, o zacusca

Kelemen Hunor a venit cu un atac dur la adresa Ordonantei 114. Liderul UDMR a declarat ca nu poti da taxe care nu pot fi suportate, iar rationamentul din spatele ordonantei nu pare sa fi fost corect. Nu e bine.

Kelemen Hunor, despre OUG care a declansat protestele fara precedent ale magistratilor: M-a suparat un pic

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca a fost un pic suparat cand a aflat despre Ordonanta de Urgenta 7. Pregatita de ministrul Tudorel Toader si adoptata de Guvern, aceasta a modificat iar Legile.

Kelemen Hunor: Kovesi trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza

Cred ca Laura Codruta Kovesi trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza, a declarat liderul UDMR, Kelemen Hunor. Doamna Kovesi cred ca trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza,.

Kelemen Hunor: Kovesi ar trebui sa fie procuror general acolo unde candideaza

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat ca Laura Codruta Kovesi ar trebui sa fie procuror-sef european, daca tot a ajuns pana in etapa in care a fost prima alegere a Parlamentului European pentru aceasta functie, informeaza Mediafax.

Kelemen Hunor: Doamna Kovesi cred ca trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca Laura Codruta Kovesi ar trebui sa fie procuror european, daca a ajuns pana n acest punct al selectiei si daca Parlamentul European considera ca este potrivita pentru functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )