Libnet.ro
UNICEF

22:45

Kelemen Hunor: Romanii trebuie sa inteleaga ca nu vom dori sa sarbatorim evenimentele de la 191. De 100 de ani, Romania doar exista

România Liberă România Liberă,
Kelemen Hunor: Romanii trebuie sa inteleaga ca nu vom dori sa sarbatorim evenimentele de la 191. De 100 de ani, Romania doar exista

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca maghiarii nu au ce sarbatori cu ocazia Centenarului, iar ca singura realizare a Romaniei este ca, de 100 de ani, exista. El a facut declaratiile intr-un interviu acordat cotidianului clujean de limba maghiara Szabadsag. continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor: Romanii trebuie sa inteleaga ca nu vom dori sa sarbatorim evenimentele de la 1918. De 100 de ani, Romania doar exista

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca maghiarii nu au ce sarbatori cu ocazia Centenarului, iar ca singura realizare a Romaniei este ca, de 100 de ani, exista. El a facut declaratiile intr-un interviu acordat cotidianului clujean de limba maghiara Szabadsag.

Kelemen Hunor: Romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim 2018. Aceasta acceptare ar trebui sa fie parte a intelegerii si respectului reciproc

Cea mai mare eroare ar fi sa ne cantonam in pozitia ariciului in 2018, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor, intr-un interviu pentru publicatia clujeana Szabadsag. ro. Seful UDMR spune ca Romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim 2018. Aceasta acceptare ar trebui sa fie parte a intelegerii si respectului reciproc si vorbeste despre colaborarea cu PSD-ALDE, dar si despre centenarul Marii Unirii.

Kelemen Hunor: Romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim 2018. Acest an va fi trecut cu un nationalism de prost gust

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a acordat un interviu publicatiei maghiare din Cluj szabadsag. ro in care declara ca romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim 2018 si sustine ca anul viitor va fi trecut cu un nationalism de prost gust. Hunor a mai precizat ca UDMR va lansa, la anul, un proiect numit O mie de ani in Ardeal, o suta in Romania.

Radu Tudor: Kelemen Hunor are o atitudine anti-romaneasca

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat intr-un interviu pentru o publicatie in limba maghiara ca romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim.

Kelemen Hunor: Nu avem ce sa sarbatorim in 2018 si nici nu vrem asta. Statul roman a incercat mereu sa ne asimileze

Cea mai mare eroare ar fi sa ne cantonam in pozitia ariciului in 2018, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor, intr-un interviu pentru publicatia clujeana Szabadsag. ro, scrie Hotnews. ro. Seful UDMR.

SFIDARE URIASA la adresa romanilor venita din partea lui Kelemen Hunor. Ce a anuntat liderul UDMR

Cea mai mare eroare ar fi sa ne cantonam in pozitia ariciului in 2018, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor, intr-un interviu pentru publicatia clujeana Szabadsag. ro, scrie Hotnews. ro. Seful UDMR.

Kelemen Hunor il critica pe presedintele Iohannis ca nu a mers in vizita in Tinutul Secuiesc in urma cu doi ani

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa mearga in vizita in Tinutul Secuiesc in 2015, dar ca vizita reprezinta un mesaj ca percepe zona ca pe o entitate.

Kelemen Hunor: Vizita lui Iohannis in Tinutul Secuiesc, un pas in vederea realegerii sale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului clujean de limba maghiara Szabadsag, ca vizita sefului statului in Tinutul Secuiesc ar fi trebuit sa aiba loc.

Kelemen Hunor: Vizita lui Iohannis in Tinutul Secuiesc, un pas in vederea realegerii sale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat intr-un interviu pentru un ziar clujean de limba maghiara faptul ca presedintele Klaus Iohannis a efectuat prima vizita in Tinutul Secuiesc abia in 20.

Kelemen Hunor: Vizita lui Iohannis in Tinutul Secuiesc poate fi considerata un pas in vederea realegerii sale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului clujean de limba maghiara Szabadsag, ca vizita sefului statului in Tinutul Secuiesc ar fi trebuit sa aiba loc in 2015, nu abia acum, dar este un mesaj ca ia in considerare zona ca pe o entitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )