Libnet.ro
UNICEF

14:00

KELEMEN HUNOR: Sustinerea Guvernului Dancila nu a fost o treaba usoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Sustinerea Guvernului Dancila nu a fost o treaba usoara

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus ca n-a fost o treaba usoara sustinerea Guvernului Dancila. Eu gatesc din ce am in bucatarie. Nu eu aduc in camara aceste elemente, facand aluzie la structura Parlamentului dupa votul din 2016. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen, intrebat de Paleologu cum a putut UDMR sa sustina Guvernul Dancila: N-a fost o treaba usoara

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, l-a intrebat pe Kelemen Hunor, candidatul UDMR la acelasi scrutin, cum a fost posibil ca UDMR sa sustina un guvern precum cel condus de Viorica Dancila. Nu.

VIDEO Kelemen Hunor, la HotNews.ro LIVE: Exista un deficit de incredere intre PNL si UDMR Despre Barna: Se poza intr-un om neprihanit, acum se vede ca nu e chiar asa

Kelemen Hunor sustine ca exista un deficit de incredere intre UDMR si PNL, iar Uniunea doreste un acord scris cu liberalii in care sa se regaseasca mai multe angajamente ale Guvernului Orban, printre care faptul ca nu vor fi ordonante de urgenta pe Justitiei sau in cazul alegerilor pentru primari in doua tururi. Liderul UDMR a precizat insa, la interviurile HotNews LIVE, ca nu conditioneaza sustinerea noului Guvern de posibilitatea ca modificarea legii electorale sa fie facuta de parlament.

Kelemen Hunor: Noul guvern trebuie sa fie instalat cat mai repede. Ce conditii impune UDMR pentru sustinerea cabinetului Orban(VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa discutiile cu delegatia PNL, ca este nevoie ca noul guvern sa fie instalat cat mai repede. Liderul maghiar a prezentat si conditiile pe care le-a impus.

Kelemen Hunor: Sunt sanse bune ca UDMR sa voteze Guvernul Orban, dar vom lua decizia finala abia dupa ce vom vedea ministrii si programul de guvernare

Kelemen Hunor a precizat ca sunt sanse bune ca UDMR sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, dar ca o decizie finala in acest sens va fi luata abia dupa ce vor fi prezentati ministrii viitorului cabinet.

Kelemen Hunor, despre Tinutul Secuiesc: Romania este in urma, in dictatura comunista a lui Ceausescu. Paleologu: Minoritatile se bucura de un statut bun

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca, daca va ajunge presedinte al Romaniei, va propune o reforma administrativa, precizand ca tara merge prost pentru ca suntem un stat super-centralizat in care toate deciziile se iau la Bucuresti. Romania este in urma, este in dictatura comunista a lui Ceausescu, a spus Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Dar de ce ar renunta Republica Moldova la statalitate ca sa devina patru-cinci judete in estul Romaniei?

Republica Moldova trebuie sa fie alaturi de Romania in Uniunea Europeana si nu unirea este solutia optima, sustine Kelemen Hunor. in cadrul unui interviu, candidatul UDMR la presedintie sustine ca nu vede.

Raluca Turcan (PNL): in textul motiunii scria ca demiterea Guvernului Dancila va fi urmata de instalarea unui nou cabinet. Sunt increzatoare ca parlamentarii Opozitiei nu-si vor nega semnatura si votul

Textul motiunii de cenzura stipula ca demiterea Guvernului Dancila va fi urmata de instalarea unui nou cabinet, cu 15 ministere, le-a reamintit, duminica, Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, partidelor ce au.

ANTOANETA IONITA (PNL): Fifor manipuleaza opinia publica pentru de a ascunde esecul Guvernului Dancila

Deputatul PNL Antoneta Ionita sustine ca Mihai Fifor manipuleaza cu tupeu opinia publica, in incercarea de a ascunde esecul Guvernului Dancila, atunci cand afirma ca nu se mai pot finanta corespunzator programele de sanatate publica pentru bolnavii de cancer, diabet si boli cardiovasculare.

Kelemen Hunor mai pluseaza niste voturi, dar Iohannis e all in

De treizeci de ani, de cand au fost introduse alegerile libere in Romania, acestea au avut mereu un .

Cum arata Tinutul Secuiesc in viziunea lui Kelemen Hunor si Theodor Paleologu

Hunor sustine ca daca ajunge presedinte va propune reforma administrativa, pentru ca Romania este un.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )