Libnet.ro
UNICEF

22:15

Kelemen Hunor: UDMR va avea candidat la sefia Senatului

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor: UDMR va avea candidat la sefia Senatului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va avea propriul candidat pentru functia de lider al Senatului si a apreciat ca PSD are cele mai multe sanse sa castige acest post, deoarece are majoritate. continuă pe Adevărul

KELEMEN HUNOR: UDMR va avea candidat la sefia Senatului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va avea propriul candidat pentru functia de lider al Senatului si a apreciat ca PSD are cele mai multe sanse sa castige acest post, deoarece are majoritate.

Kelemen Hunor: Ce a facut Parlamentul cu pensiile speciale este praf in ochi, a anulat doar 12%

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri seara, la Sfantu Gheorghe, ca legea privind abrogarea pensiilor speciale este praf in ochi, deoarece a anulat doar 12% dintre acestea si este convins ca legea va fi retrimisa Parlamentului de catre Curtea Constitutionala.

Kelemen Hunor: PSD nu se intareste. Eu sunt pentru un guvern stabil, daca se poate PNL

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu s-a impacat cu PSD, dar ca va face front comun la motiunea de cenzura si va vota pentru aceasta, deoarece nu isi doreste alegeri in doua tururi pentru primari. Kelemen a spus ca PSD nu se va intari, iar personal ar sustine mai degraba un guvern PNL, dar stabil.

Pe cine vrea PNL la sefia Senatului

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor incerca sa-si impuna candidatul la preluarea conducerii Senatului cu argumente normale, punctand faptul ca PSD va avea probleme, intrucat desi formal detin majoritatea, sunt multi care-si doresc sefia Camerei superioare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2313 seconds )