Libnet.ro
UNICEF

22:31

Kelemen Hunor: UDMR nu va sustine pragul valoric la abuzul in serviciu

România Liberă România Liberă,
Kelemen Hunor: UDMR nu va sustine pragul valoric la abuzul in serviciu

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti, dupa sedinta grupurilor reunite, ca Uniunea nu va sust. continuă pe România Liberă

UDMR nu va sustine pragul valoric la abuzul in serviciu

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti, dupa sedinta grupurilor reunite, ca Uniunea nu va sustine un prag valoric la abuzul in serviciu, dar ca in privinta legilor justitiei este important ca.

Kelemen Hunor: UDMR a decis mentinerea protocolului de colaborare parlamentara cu PSD-ALDE; o izolare a UDMR in 2018 ar fi extrem de nefavorabila pentru toata lumea

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, marti, sa mentina protocolul de colaborare parlamentara cu alianta PSD-ALDE, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, potrivit Agerpres, motivand prin faptul ca ar fi nefavorabila o izolare a UDMR in Parlament in anul Centenarului.

LOVITURA pentru PSD-ALDE! Hunor: UDMR nu sustine un prag pentru abuzul in serviciu

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti, dupa sedinta grupurilor reunite, ca Uniunea nu va sustine un prag valoric la abuzul in serviciu, dar ca in privinta legilor justitiei este important ca.

UDMR sustine investitura guvernului Dancila

Kelemen Hunor a anuntat, potrivit Antena 3, ca UDMR sustine la investitura guvernul Dancila, pentru ca este nevoie de stabilitate. Asta dupa ce Hunor a criticat programul de guvernare, pentru ca pare a fi scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri.

UDMR sustine noul guvern condus de Viorica Dancila: Vom da inca o sansa PSD-ALDE (VIDEO)

UPDATE:Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat la finalul consultarilor de la Parlament ca partidul sau va vota pentru noul guvern condus de Viorica Dancila. Vom da inca o sansa.

Kelemen Hunor, anunt privind noul guvern: Cum se vor pozitia parlamentarii UDMR la votul de investitura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca partidul pe care il conduce va vota in favoarea investirii celui de-al treilea guvern PSD-ALDE, conform Antena 3, citat de hotnews. ro. Stabilitatea este.

Dragnea, despre criticile lui Kelemen Hunor: Programul de guvernare nu a suferit modificari importante, este cam acelasi care a fost votat / Noi speram ca UDMR sa ne sustina a votul de investitura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica, la finalul sedintei pe care parlamentarii coalitiei au avut-o cu ministrii propusi in Cabinetul Dancila, ca spera ca UDMR sa sustina prin vot investirea Guvernului. Intrebat ce parere are despre atitudinea critica a lui Kelemen Hunor la adresa programului de guvernare, Dragnea a spus sa este foarte bine sa fie critic, dar a afirmat ca programul este in linii mari acelasi care a fost votat anterior.

ACTUALIZARE UDMR sustine guvernul Dancila

UDMR va sustine la votul din Parlament guvernul Dancila. Kelemen Hunor a spus ca va da o sansa PSD-ALDE.

Kelemen Hunor, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: Ca sa ma convingi, trebuie sa incepi discutiile cu saptamani, cu luni inainte

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, dupa intalnirea avuta cu presedintele PNL, Ludovic Orban, ca decizia referitoare la sustinerea Guvernului Dancila urmeaza sa fie luata la ora 14,00 de parlamentarii Uniunii, dar ca o discutie politica pe aceasta tema, cu alte formatiuni, ar fi trebuit sa inceapa in urma cu cateva luni, scrie Agerpres.

Kelemen Hunor, dupa discutiile cu Ludovic Orban: Ca sa ma convingi inainte de vot cu cateva ore

Update 13. 00 - Kelemen Hunor l-a refuzat pe Ludovic Orban, dupa ce liderul PNL a incercat sa-l convinga pe seful UDMR sa voteze impotriva Guvernului Dancila. Oricine vrea sa discute cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )