Libnet.ro
UNICEF

08:30

Kelemen Hunor: UDMR trebuie sa se imprieteneasca din nou cu metodele opozitiei

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: UDMR trebuie sa se imprieteneasca din nou cu metodele opozitiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca reprezentantii Uniunii trebuie sa se imprieteneasca din nou cu metodele democratice ale opozitiei politice, pentru ca folosirea acestor instrumente nu va insemna o. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor: Proiectul de autonomie, la Parlament la inceputul lui 2014.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, vineri, ca Uniunea va prezenta Parlamentului, la inceputul anului viitor, un proiect de autonomie al Tinutul Secuiesc, transmite Agerpres. El a subliniat, totodata, ca fara romani, niciun proiect de autonomie nu are sanse de reusita si ca, daca se poate demonstra atat interesul maghiarilor si cat si al romanilor din Secuime, atunci se poate purta un dialog rational. Citeste si: Antal Arpad, primarul municipiului Sf. Gheorghe: Romanii sa sprijine .

Sorin Ovidiu Vintu, din nou proprietarul Realitatea TV

Sorin Ovidiu Vintu este din nou proprietarul Realitatea TV! Asta dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca firma ELBA HOLD, controlata de familia Vintu, sa fie reintrodusa ca actionar majoritar al.

Campionatul European 2016: Tricolorii sunt in urna 3. Grecia, din nou adversara?.

Nationala de fotbal a Romaniei ar putea intalni din nou Grecia, de aceasta data in grupele preliminare ale Campionatului European de Fotbal din 2016. Romania se afla in urna a treia, tragerea la sorti pentru grupe urmand sa aiba loc la Nisa, pe 23 februarie. Grecia se afla in urna numarul 1, a favoritelor, alaturi de nume mari, precum Germania sau Spania, in timp ce Romania a fost inclusa intr-o urna mijlocie, a treia, alaturi de tari ca Serbia sau Turcia. Urmatoarele echipe, cotate mai slab, .

Consiliul de Securitate ONU se reuneste din nou, joi, pe tema situatiei din Ucraina.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste din nou, joi dupa-amiaza, in vederea unor consultari pe tema crizei ucrainene, au anuntat diplomati, conform Mediafax. Consultarile intre cei 15 membri ai Consiliului vor incepe la ora 19. 30, ora Romaniei), la New York. Este vorba despre cea de a patra reuniune in decurs de o saptamana a Consiliului pe tema crizei ucrainene. Ultima reuniune a avut loc luni si s-a incheiat fara a se ajunge la progrese. Rusia a fost criticata de catre .

Se inmultesc amenzile pentru Olaroiu! Tehnicianul roman a fost din nou pedepsit de arabi.

Comisia de Disciplina a federatiei din Emiratele Arabe au luat din nou masuri impotriva antrenorului roman Cosmin Olaroiu. Tehnicianul a primit o suspendare de trei meciuri si o amenda de 20. 000 de euro. Oficialii federatiei Arabe au luat aceasta hotarare in urma declaratiilor facute de roman la adresa fostului sau club, Al Ain. Cosmin Olaroiu intrase in conflict cu cei de la clubul la care a lucrat, dupa ce acesta a ales sa plece la marea rivala din campionat, plecare pentru care tehnicianul .

Asmussen, BCE: Putem actiona din nou pentru mentinerea inflatiei in tinta

Banca Centrala Europeana BCE) poate actiona din nou, daca va fi necesar, pentru mentinerea in tinta a inflatiei din zona euro, spune Joerg Asmussen, membru in consiliul guvernatorilor institutiei.

Liderul UDMR vorbeste de actiuni de opozitie, dar Uniunea nu a semnat motiunea pe ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, in fata delegatilor la sedinta Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) al UDMR de la Targu Mures, ca Uniunea este de un an si jumatate in opozitie, Guvernul avand un sprijin parlamentar de 70 la suta si ca a optat pentru un rol de opozitie constructiva. Trebuie sa ne imprietenim din nou cu metodele democratice ale opozitiei politice, nu trebuie sa ne prefacem ca folosirea acestor instrumente ar insemna o alta directie in politica .

Ponta: Indemnizatiile in AGA si CA au fost limitate pana in decembrie 2011, acum este din nou plafon

Indemnizatiile reprezentantilor statului in AGA si CA din companii de stat au fost limitate pana la finele anului 2011, dupa care nu a mai existat o limita superioara pana cand Guvernul nu a impus plafonul de 25%, iar daca ordonanta nu este aplicata,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )