Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelly Osbourne a confirmat LOGODNA. Vezi cine este VIITORUL SOT.

România Liberă România Liberă,
Kelly Osbourne a confirmat LOGODNA. Vezi cine este VIITORUL SOT.

Kelly Osbourne, fiica printului intunericului Ozzy, a confirmat ca s-a logodit cu prietenul sau de lunga durata Matthew Mosshart, informeaza Agerpres. Vedeta pop a facut public faptul ca prietenul sau, un patiser specializat in bucataria vegana, i-a cerut mana recent, cu prilejul unei vacante in Caraibe. Nu m-am simtit niciodata mai apropiata de o alta fiinta omeneasca. Oamenii spun ca suntem dependenti unul de celalalt, iar adevarul este ca simtim mereu nevoia sa fim impreuna, a sustinut . continuă pe România Liberă

FOTO: Tina Turner, MIREASA la 73 de ani. Vezi cine este viitorul SOT.

Tina Turner se va casatori in aceasta luna cu elvetianul Erwin Bach, anunta express. co. uk. Vedeta are 73 de ani iar viitorul sot are 57 de ani, cu doar cativa ani mai in varsta decat fiii Tinei. Cantareata are un fiu de 52 de ani, pe nume Ronald, din mariajul cu Ike si un altul de 55 de ani, pe nume Craig, cu muzicianul Raymond Hill. Tina si Erwin sunt impreuna din anul 1987, insa abia acum au hotarat sa-si uneasca destinele. Nunta va avea loc pe 21 iulie, in Elvetia. Cei doi miri isi vor .

Kelly Osbourne s-a logodit in Caraibe! Fiica lui Ozy planuieste nunta mare anul viitor!

Kelly Osbourne si Matthew Mosshart s-au logodit in cursul unei vacante recente petrecute in Caraibe. Fiica lui Ozy si logodnicul ei planuies sa-si uneasca destinele anul viitor, iar ceremonia se anunta a fi una somptuoasa. Continue reading .

Kelly Osbourne si-a confirmat logodna: Nu m-am simtit niciodata mai apropiata de o alta fiinta omeneasca

Kelly Osbourne, fiica lui Ozzy Osbourne, si-a confirmat logodna cu prietenul sau, Matthew Mosshart, relateaza revista Hello!. Kelly a declarat ca Matthew, patiser specializat in bucataria vegana, i-a cerut.

Kelly Osbourne s-a logodit cu un maestru patiser

Kelly Osbourne, fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne, s-a logodit cu iubitul ei, maestrul bucatar specializat in patiserie Matthew Mosshart, care a cerut-o in casatorie in timpul unei vacante petrecute in Marea Caraibilor.

Marele premiu la Loto, de 11.000.000 euro, a fost castigat. Cine este fericitul norocos

Marele premiu la Loto 6/49 si-a gasit un castigator in aceasta duminica. Marele premiu este de aproximativ 11 milioane de euro. Persoana care a ghicit toate cele sase numere este din Galati. Numerele.

Cine este Relu Fenechiu: De la baron local cu greutate si sponsor important al PNL, la primul ministru aflat in functie condamnat la inchisoare

Relu Fenechiu, primul ministru aflat in functie condamnat la inchisoare din tara noastra, este unul dintre baronii locali cu greutate ai PNL si a ocupat functia de ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta II. Deputat PNL de Iasi din anul 2004, Fenechiu a fost considerat, de-a lungul anilor, un sponsor important al partidului, potrivit relatarilor presei. In decembrie 2012, Fenechiu a fost numit ministru al Transporturilor in Cabinetul Ponta II. In seara de 21 decembrie, la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a refuzat sa dea mana cu 3 dintre membrii noului Guvern: Gabriel Oprea, Radu Stroe si Relu Fenechiu. In luna ianuarie, raportul MCV pentru Romania semnala faptul ca doi ministri sunt cercetati penal pentru fapte de coruptie, fara sa ii numeasca. Cei vizati - Relu Fenechiu, trimis in judecata acum 8 ani in dosarul Transformatorul si Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, urmarit penal in dosarul referendumului din iulie 2012.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )