Libnet.ro
UNICEF

07:15

Kellyanne Conway demisioneaza din functia de consilier principal al Casei Albe

România Liberă România Liberă,
Kellyanne Conway demisioneaza din functia de consilier principal al Casei Albe

Kellyanne Conway a anuntat ca demisioneaza din functia de consilier principal al presedintelui ameri. continuă pe România Liberă

inca un consilier apropiat il paraseste pe Trump. Kellyanne Conway pleaca de la Casa Alba

Kellyanne Conway, consilier al presedintelui american Donald Trump, a anuntat duminica seara ca va pleca de la Casa Alba la finele lunii august, motivandu-si decizia prin dorinta de a se concentra asupra familiei, transmite Reuters.

Kellyanne Conway, consiliera lui Trump, pleaca de la Casa Alba

Consiliera presedintelui american Donald Trump Kellyanne Conway a anuntat ca pleaca din postul de la Casa Alba, din cauza ca are nevoie sa se consacre familiei, relateaza Reuters, preluata de News. ro.

Fostul ministru Daniel Breaz demisioneaza din PSD: Continui sa cred ca politica este in slujba cetatenilor, nu in cea a jocurilor de putere fara sens

Fostul ministru al Culturii Daniel Breaz demisioneaza din PSD. Acesta a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook ca nu se mai regaseste in partidul in care a crezut mai bine de doua.

Fostul ministru al Culturii, Daniel Breaz, demisioneaza din PSD

Fostul ministru al culturii in guvernul Dancila, Daniel Breaz, si-a anuntat, astazi, demisia din PSD, cu o zi inainte de congresul care ar urma sa aleaga noua conducere a partidului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )