Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kevin Anderson, noul presedinte al Consiliului jucatorilor din circuitul ATP

România Liberă România Liberă,
Kevin Anderson, noul presedinte al Consiliului jucatorilor din circuitul ATP

Tenismanul sud-african Kevin Anderson a fost ales presedinte al Consiliului jucatorilor din circuitu. continuă pe România Liberă

Surprize la primele verificari facute in Consiliul Judetean Caras-Severin. Romeo Dunca, noul presedinte CJ: Cautam profesionisti in a gasi nereguli

Romeo Dunca, noul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, verifica in amanunt toata activitatea serviciilor CJ. La o prima verificare, de suprafata, Dunca a avut surprize mari.

ALEXANDRA SMEDOIU, DELOITTE ROMANIA: OECD a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei

Prin aceasta taxa s-ar putea colecta pana la 100 de miliarde de dolari, la nivel mondial Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei, iar daca aceasta propunere va beneficia de sprijin politic ar putea sa intre in vigoare chiar de anul viitor, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Alexandra Smedoiu, partener impozitare directa Deloitte Romania. Cu ajutorul acestei taxe s-ar putea colecta, la nivel global, pana la 100 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor citate de oficialul Deloitte.

Parlamentul voteaza astazi noul presedinte ANCOM

Comisiile pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor ale Camerei Deputatilor si Senatului au validat, ieri, patru candidati pentru functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), din cele 14 candidaturi depuse, dupa ce Sorin Grindeanu a demisionat din fruntea institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )