Libnet.ro
UNICEF

09:00

KeysFin lanseaza o aplicatie de mobil cu informatii despre companiile romanesti

Adevărul Adevărul,
KeysFin lanseaza o aplicatie de mobil cu informatii despre companiile romanesti

KeysFin a lansat aplicatia KeysFinder pentru dispozitive mobile, cu informatii despre companii locale, cum ar fi indicatori de solvabilitate, lichiditate, profitabilitate sau detalii despre proceduri de insolventa si dosare in justitie, care vin in completarea datelor cu caracter general despre entitatile economice din Romania. continuă pe Adevărul

MAE ofera informatii despre modalitatea organizarii zborurilor charter exceptionale cu destinatia Chisinau

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene informeaza despre organizarea curselor charter exceptionale in vederea repatrierii cetatenilor moldoveni aflati in dificultate peste hotarele tarii. in conformitate cuDispozitia Comisiei pentru Situatii Exceptionale nr. 6 din 26. 20, Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene va coordona procesul repatrierii cetatenilor Republicii Moldova cu rutele aeriene charter.

SUA acuza China ca ascunde informatii despre coronavirus

Secretarul de stat american Mike Pompeo si-a continuat criticile la adresa oficialilor chinezi privind gestionarea pandemiei de coronavirus, afirmand ca Partidul Comunist din China ascunde lumii informatii importante care ar putea preveni raspandirea cazurilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )