Libnet.ro
UNICEF

10:45

Kia si Hyundai investesc 110 milioane dolari intr-un startup care produce masini electrice

Hotnews Hotnews,
 Kia si Hyundai investesc 110 milioane dolari intr-un startup care produce masini electrice

Producatorii de automobile din Coreea de Sud 8213; Hyundai si Kia 8213; au anuntat o investitie de 110 milioane de dolari intr-un startup britanic care produce masini electrice. continuă pe Hotnews

Amenda de aproape 32 milioane dolari pentru Volkswagen, in Polonia

Polonia a impus subsidiarei locale a grupului auto german Volkswagen o amenda de 120,6 milioane zloti 31,8 milioane dolari) pentru ca i-a indus in eroare pe consumatori cu privire la nivelul emisiilor poluante produse de automobilele sale, a anuntat ieri Autoritatea pentru protectia consumatorilor din Polonia UOKiK), transmite DPA, conform Agerpres.

Apple mai cumpara un startup de inteligenta artificiala cu 200 milioane dolari

Potrivit CEO-ului Apple, Tim Cook, producatorul de iPhone-uri achizitioneaza o companie la fiecare doua-trei saptamani. Pe aceasta lista de achizitii tocmai a fost adaugat un startup de inteligenta artificiala 8213; Xnor. ai 8213; pentru care Apple a platit 200 milioane de dolari.

Guvernul Australiei: incendiile sunt un dezastru ecologic si aloca 50 de milioane de dolari australieni unui program de urgenta pentru fauna afectata

Guvernul Australiei a alocat luni 50 de milioane de dolari australieni 34,58 milioane dolari) unui program de urgenta destinat refacerii faunei, calificand incendiile de vegetatie din tara drept un dezastru ecologic care pune in pericol mai multe specii, inclusiv ursii koala si cangurii, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )