Libnet.ro
UNICEF

05:30

Kievul preia controlul in peste 20 de orase din estul Ucrainei, separatistii se mentin in alte zece

B1 B1,
Kievul preia controlul in peste 20 de orase din estul Ucrainei, separatistii se mentin in alte zece

Fortele militare ale Kievului au preluat controlul in peste 20 de localitati din regiunile Lugansk si Donetk. Acestea i-au incercuit in cursul operatiunii antiteroriste pe separatistii care ocupa in total. continuă pe B1

Autoritatile ucrainene preiau controlul in 20 de orase din estul tarii

Armata ucraineana a preluat controlul in peste 20 de localitati din regiunile Lugansk si Donetk si a reusit sa ii incercuiasca pe separatistii care ocupa in total zece orase in estul Ucrainei, anunta postul de televiziune ucrainean TSN, conform Mediafax.

Militarii ucraineni preiau controlul in 20 de orase din est

Militarii din Kiev au preluat controlul in peste 20 de localitati din regiunile est-ucrainene Lugansk si Donetk, incercuindu-i pe separatistii prorusi care se mentin in zece orase din estul Ucrainei, relateaza postul de televiziune ucrainean TSN.

Estul Ucrainei, la un pas de scindare: Kievul controleaza peste 20 de orase, separatistii se mentin in alte zece

Fortele militare ale Kievului au preluat controlul in peste 20 de localitati din regiunile Lugansk si Donetk, incercuindu-i astfel in cursul operatiunii antiteroriste pe separatistii care ocupa in total.

Bilant cutremurator in urma ostilitatilor din estul Ucrainei

Cel putin 181 de persoane au fost ucise in confruntarile dintre trupele regulate si fortele proruse in regiunile Donetk si Lugansk din estul Ucrainei, a anuntat marti, la Kiev, procurorul general interimar .

181 de morti, in urma luptelor din estul Ucrainei

Cel putin 181 de persoane au murit in confruntarile dintre armata si prorusi, in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, a anuntat marti, la Kiev, procurorul general interimar ucrainean Oleg Mahnitki, citat de agentia de presa Ria Novosti, conform Agerpres.

Sahtiorul lui Mircea Lucescu ar putea parasi orasul Donetk, din Estul Ucrainei

Campioana Ucrainei, Sahtior Donetk, ar putea parasi orasul Donetk din cauza violentelor dintre ucraineni si separatistii prorusi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )