Libnet.ro
UNICEF

18:15

Kievul a SUSPENDAT intreg sistemul bancar din regiunile separatiste

Antena3 Antena3,
Kievul a SUSPENDAT intreg sistemul bancar din regiunile separatiste

Autoritatile centrale de la Kiev au intrerupt toate bancomatele din estul Ucrainei, iar toate tranzactiile cu cartile de credit au fost suspendate, se plang locuitorii din zona si angajatii bancilor. Ieri am. continuă pe Antena3

Razboiul dintre clienti si sistemul bancar trebuie sa inceteze, spune Isarescu

Razboiul dintre clienti si sistemul bancar, in care ambele tabere se acuza reciproc, trebuie sa inceteze, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Acesta a subliniat ca e nevoie de intelegere in aceasta perioada de restructurare a sistemului bancar, in care creditul nu poate exploda.

Factura crizei o plateste, in mare masura, sistemul bancar

Interviu cu Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank si al Asociatiei Romane a Bancilor) * Creditarea nu a scazut, dar nu este reflectata asa cum ar trebui * Parlamentul European propune separarea bancilor de retail de bancile de investitii * Capitalul bancilor europene, majorat cu 4,5 trilioane euro, in 2008-2011 Factura crizei o plateste, in mare masura, sistemul bancar, este de parere Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank si seful Asociatiei Romane a Bancilor ARB). Potrivit domniei sale, in perioada 2008-2011, bancile europene au facut majorari de capital de aproximativ 4,5 trilioane de euro, la finalul anului 2012 valoarea majorarilor de capital de la noi fiind de circa 2,4 miliarde euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )