Libnet.ro
UNICEF

07:00

Kim Jong Un a plecat spre Rusia pentru intalnirea cu presedintele Vladimir Putin

Hotnews Hotnews,
 Kim Jong Un a plecat spre Rusia pentru intalnirea cu presedintele Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a plecat miercuri dimineata spre Siberia pentru a participa la primul sau summit cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat agentia oficiala nord-coreeana, KCNA, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Kim Jong Un, in drum spre Rusia, la primul sau summit cu Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a plecat miercuri catre Siberia, pentru a participa la primul sau summit cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul in care Phenianul cauta sa-si consolideze relatiile cu aliatul sau istoric, in plin impas displomatic cu Washingtonul in dosarul nuclear, relateaza AFP.

Primele imagini cu Kim Jong-un in Rusia: cum a fost primit liderul nord-coreean

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a sosit in Rusia pentru a se intalni cu omologul sau, presedintele Vladimir Putin. Liderul de la Phenian a sosit la bordul trenului sau blindat, cu care se deplaseaza de fiecare data intr-o vizita oficiala. Kin Jong-un a ajuns in Rusia, miercuri, pentru a participa la un summit cu omologul sau [] .

FOTO VIDEO Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns la Vladivostok pentru intalnirea cu Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns in orasul rus Vladivostok, inaintea summitului sau oficial cu Vladimir Putin, scrie CNN.

Coreea de Nord confirma summit-ul dintre Putin si Kim Jong-un

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, va vizita Rusia pentru un summit cu presedintele rus, Vladimir Putin, a informat presa de stat de la Phenian.

Kim Jong-un a ajuns la Vladivostok pentru summit-ul cu Putin

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a ajuns cu trenul in orasul rus Vladivostok astazi pentru summit-ul cu presedintele rus, Vladimir Putin.

Kim Jong-un, vizita istorica in Rusia! Dictatorul nord-coreean se intalneste cu presedintele Vladimir Putin, iar relatia cu SUA pare sa domine agenda discutiilor (VIDEO)

Kim Jong-un a ajuns in Rusia, acolo unde va desfasura o vizita istorica, in care se va intalni cu presedintele Vladimir Putin, incercand sa-si atraga sprijinul Moscovei, dat fiindca discutiile despre.

Kim Jong-un, in vizita la Putin. Trenul blindat al liderului nord-coreean soseste miercuri la Vladivostok

Trenul blindat al liderului nord-coreean Kim Jong-un va sosi la Vladivostok, miercuri, urmand sa aiba intrevederi cu presedintele rus Vladimir Putin, a declarat pentru Sputnik o sursa de la caile ferate din Orientul indepartat Rus.

Stirile ProTV: Primele imagini cu Kim Jong-un, din timpul vizitei in Rusia. A fost primit cu paine si sare

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns miercuri in Rusia, pentru summitul cu omologul sau rus Vladimir Putin, a anuntat agentia de presa TASS.

VIDEO Cum arata trenul lui Kim Jong Un si de ce dictatorilor nord-coreeni le place sa calatoreasca pe calea ferata

Kim Jong Un face o noua calatorie cu misteriosul sau tren verde inchis, de data aceasta la Vladivostok, pentru a se intalni cu Vladimir Putin. Toti dictatorii din Coreea de Nord au calatorit des cu trenul, uneori multe mii de kilometri, pana in Vietnam, dar chiar si spre Romania. Nu se stiu foarte multe despre aceste trenuri blindate, luxoase, dar foarte lente, insa mai jos puteti citi despre ce spun cei care au vazut garniturile speciale.

VIDEO Primul summit Kim Jong un - Vladimir Putin. Ce spera sa obtina liderul nord-coreean

Liderul nord-coreean Kim Jong un a sosit miercuri la Vladivostok pentru primul summit cu presedintele rus Vladimir Putin, fiind de asteptat sa incerce obtinerea sprijinului din partea Kremlinului in conditiile in care negocierile cu SUA privind programul de denuclearizare sunt sub semnul intrebarii, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2684 seconds )