Libnet.ro
UNICEF

19:45

Kim Jong-un a fost invitat sa efectueze o vizita in Rusia

B1 B1,
Kim Jong-un a fost invitat sa efectueze o vizita in Rusia

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost invitat sa participe la o ceremonie in luna mai, in Rusia, pentru a marca sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, relateaza Reuters. Aceasta ar fi prima vizita. continuă pe B1

Kim Jong-un ar putea vizita in Rusia anul viitor

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un ar putea putea efectua o vizita in Rusia in cursul anului viitor, aceasta urmand sa fie prima sa vizita in strainatate in calitate de lider al Coreei de Nord.

Premiera de la New York a comediei despre asasinarea lui Kim Jong-Un, anulata din cauza amenintarilor: Amintiti-va de 11 septembrie 2001

Premiera de la New York a filmului The Interview, comedie marca Sony despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un, a fost anulata, dupa ce grupul de hackeri Guardians of Peace a formulat amenintari la adresa celor care vor participa la eveniment, aducand aminte de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2011.

Kim Jong-il, comemorat de zeci de mii de nord-coreeni la trei ani de la deces

Zeci de mii de nord-coreeni i-au adus un omagiu lui Kim Jong-il, marcand trei ani de la decesul fostului lider al acestui regim izolat, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea de stat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )