Libnet.ro
UNICEF

12:45

Kim Jong-un il insulta pe Donald Trump in engleza folosita de Shakespeare

Adevărul Adevărul,
Kim Jong-un il insulta pe Donald Trump in engleza folosita de Shakespeare

Amenintarile si jignirile curg garla intre presedintele american Donald Trump si dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. Acesta din urma a folosit chiar si un cuvant din limba lui Shakespeare pentru a-l insulta pe liderul de la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Tensiuni fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-Un. Trump: Acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, este intr-o misiune sinucigasa

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va distruge Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma.

Donald Trump, noi amenintari la adresa lui Kim Jong-un. Ce pregateste liderul american

Presedintele american Donald Trump a lansat vineri un nou atac impotriva liderului nord-coreean Kim Jong-un, subliniind ca acesta va fi testat ca niciodata pana acum, potrivit.

Donald Trump: Kim Jong-Un este evident un nebun, va fi pus la incercare mai mult ca niciodata

Presedintele american Donald Trump a lansat vineri un nou atac impotriva liderului coreean Kim Jong-Un, pe care l-a numit nebun, scrie AFP.

Kremlinul se declara profund ingrijorat de schimbul de amenintari dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Kremlinul s-a declarat, vineri, profund ingrijorat in legatura cu escaladarea tensiunilor in problema nord-coreeana, dupa ultimele scimburi de amenintari intre Donald Trump si Kim Jong-Un, potrivit AFP.

Kim Jong-Un si-a iesit din minti de furie. Amenintari fara precedent la adresa lui Donald Trump

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, l-a calificat vineri deranjat mintal pe presedintele american, Donald Trump, si a afirmat ca il va face pe acesta sa plateasca scump pentru.

Prima reactie a lui Kim Jong-Un dupa ce Donald Trump l-a amenintat cu distrugerea totala

Seful diplomatiei de la Phenian a comparat amenintarile cu razboiul formulate de Donald Trump la adresa Coreii de Nord cu latratul unui caine si a lasat sa se inteleaga ca tara sa nu.

Gerard Depardieu: Epidemia de SIDA din 1980 a fost provocata de SUA. Ce spune despre Donald Trump si Putin si de ce acuza justitia franceza ca i-a ucis fiul

Actorul francez Gerard Depardieu a facut in cadrul unui interviu o serie de declaratii conspirationiste, l-a comparat pe Donald Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong-un si a vorbit despre celebra sa prietenie cu presedintele rus Vladimir Putin. in plus, actorul acuza justitia franceza ca i-a ucis fiul.

Donald Trump anunta ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni regimului de la Phenian

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca va impune noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord, in contextul tensiunilor cu regimul Kim Jong-Un, care a efectuat o serie de teste nucleare si balistice.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea totala in cazul unui atac lansat de Phenian

Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, in fata ONU, ca va distruge in totalitate Coreea de Nord, un regim viciat, in cazul unui atac lansat de Phenian, relateaza AFP. Trump a avertizat, in primul sau discurs in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, ca liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, se lanseaza intr-o misiune sinucigasa.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea in cazul unui conflict

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va distruge Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )