Libnet.ro
UNICEF

09:45

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

B1 B1,
Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii. continuă pe B1

Ce se intampla cu iPhone din cauza epidemiei coronavirus din China

Coronavirusul din China a speriat o lume intreaga si risca sa cauzeze efecte nedorite in economia mondiala. ingrijorarile ajung pana la Apple, care ar putea avea probleme cu productia de.

Un regizor chinez si familia sa au murit din cauza epidemiei de coronavirus in Wuhan, orasul din centrul focarului

Regizorul de film chinez Chang Kai impreuna cu alti trei membri ai familiei sale au murit din cauza coronavirusului. Chang Kai, sora sa, mama si tatal se numara printre ultimele victime cu profil inalt al bolii din orasul Wuhan, relateaza Theguardian.

Valoarea obligatiunilor Bancii Mondiale a scazut la jumatate din cauza epidemiei din China

Valoarea unor obligatiuni ale Bancii Mondiale destinate finantarii masurilor de combatere a raspandirii bolilor in tarile sarace a scazut la jumatate dupa declansarea epidemiei de coronavirus in China, care a alimentat temerile ca investitorii vor suporta pierderi substantiale.

Epidemia de coronavirus ar putea afecta cinci milioane de companii la nivel global

Un studiu realizat de compania de consultanta DunBradstreet a evidentiat faptul ca peste 5 milioane de companii ar putea fi afectate negativ de efectele epidemiei de coronavirus.

Cursuri suspendate la Galati din cauza epidemiei de gripa. Ce unitati scolare sunt afectate

Masura a fost dispusa de Directia de Sanatate Publica DSP) Galati si este valabila pentru perioada 20-25 februarie 2020, cu posibilitatea extinderii daca numarul de cazuri de imbolnavire va creste intre timp.

AGENTIILE DE PRESA: China interzice importurile de carne de pasare din Slovenia,Ungaria,Germania si Ucraina, din cauza gripei aviare

China va interzice importurile de carne de pasare si produse din carne de pasare din Slovenia, Ungaria, Germania si Ucraina, din cauza epidemiei de gripa aviara, se arata intr-un comunicat al autoritatilor vamale publicat vineri, transmite Reuters.

Isterie la Braila din cauza fricii de coronavirus. Sa nu se mai aduca nimic din China!

Mai multi braileni au reclamat autoritatilor ca o fabrica de corpuri de iluminat deschisa intr-un mall dezafectat de la marginea orasului reprezinta risc de imbolnavire cu coronavirus prin intermediul materiilor prime aduse periodic din China.

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

Fiica Andreei Esca si Mario Fresh, despartire din cauza Asia Express? Ce se intampla intre ei

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relatia sa cu fiica Andreei Esca sub semnul intrebarii? Ce se intampla intre cei doi tineri si care este motivul pentru care amorezii si-ar putea spune adio? Alexia Eram si Mario Fresh, la un pas de despartire din cauza Asia Express? Relatia dintre Alexia Eram si .

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )