Libnet.ro
UNICEF

17:15

Kim Jong-un si-a numit sora mai mica intr-o functie cheie

Hotnews Hotnews,
 Kim Jong-un si-a numit sora mai mica intr-o functie cheie

Liderul nord-coreean Kim Jong-un i-a conferit surorii sale mai multa putere, promovand-o intr-o functie importanta, in cadrul organului executiv al partidului. continuă pe Hotnews

Sora liderului nord-corean Kim Jong-un, promovata

Kim Jong-un si-a numit sora mai mica, Kim Yo-jong, intr-un nou post politic, apropiindu-o de varful puterii. Aceasta va fi acum membru supleant al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Muncitorilor Coreeni.

Sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, promovata

Kim Jong-un si-a numit sora mai mica, Kim Yo-jong, intr-un nou post politic, apropiind-o de varful puterii. Aceasta va fi acum membru supleant al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Muncitorilor Coreeni.

Franta va avea in acest an cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Producatorii de vinuri din Franta se plang ca vor avea in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, din cauza afectarii culturilor de inghetul din primavara si de furtunile din vara, scrie Bloomberg.

24 IT. Test cu cea mai mica drona performanta

Spark este cea mai mica si performanta drona din lume. Aceasta cantareste doar 300 de grame si vine cu o camera de 12 megapixeli, care filmeaza si pozeaza full HD. Drona se ridica pana la.

Franta va avea in 2017 cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Viticultorii francezi vor inregistra in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, dupa ce gerul din primavara a afectat viile din regiunea Bordeaux, iar furtunile din vara au afectat strugurii din regiunea Champagne, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )