Libnet.ro
UNICEF

12:30

Kim Kardashian, 11 controverse prin care a ajuns si mai celebra

ADPM ADPM,
Kim Kardashian, 11 controverse prin care a ajuns si mai celebra

Kim Kardashian este una din cele mai celebre vedete din lume in prezent, iar un mare merit al acestei faime il are seria de intamplari controversate din viata privata care au fost expuse in presa. continuă pe ADPM

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care IT-istii sunt scutiti de impozitul pe venit

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care sunt scutiti de impozitul pe profit, in primii zece ani de activitate, contribuabililor care desfasoara exclusiv activitate de.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care detinutii incarcerati in conditii inumane beneficiaza de zile reduse din pedeapsa

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care detinutii incarcerati in conditii inumane beneficiaza de sase zile reduse din pedeapsa pentru fiecare 30 de zile executate, a anuntat Administratia Prezidnetiala.

Parcul Emil Garleanu ar putea fi in sfarsit salvat. Primaria Capitalei a initiat un proiect de hotarare prin care ofera proprietarului parcului un teren la schimb

Parcul Emil Garleanu ar putea fi in sfarsit salvat, dupa 7 ani de promisiuni. Primaria Capitalei a initiat un proiect de hotarare prin care ofera proprietarului parcului un teren la schimb. Este vorba despre un teren de 3324 mp de pe strada Vulcan Judetul nr. 20-26, aflat in proprietatea Primariei, ce va fi dat la schimb lui Constantin Radu Patac pentru terenul pe care se afla parcul, 2914 mp de pe str. Emil Garleanu nr. Proiectul de hotarare va fi supus aprobarii Consiliului General la sedinta de saptamana viitoare.

Cum sa dormi putin si sa te trezesti odihnit. Metoda prin care Salvador Dali reusea sa odihneasca doar in doua ore

Lipsa somnului poate fi o adevarata bataie de cap mai ales in zilele de vara, cand temperaturile ingreuneaza si mai mult odihna. Un somn odihnitor ne ajuta sa mentinem stabila sanatatea.

Italia a amanat aprobarea unei legi prin care sute de mii de copii ai imigrantilor ar putea primi automat cetatenie

Premierul Italiei, Paolo Gentiloni, a declarat luni dupa-amiaza ca nu exista conditiile potrivite pentru a aproba o lege care ar urma sa dea automat cetatenie italiana copiilor imigrantilor din Peninsula, transmite News. ro citand BBC.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )