Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kim Kardashian, din nou in lenjerie intima

Antena3 Antena3,
Kim Kardashian, din nou in lenjerie intima

Kim Kardashian a renuntat din nou partial la hainute pentru o sedinta foto pentru revista franceza Factice. continuă pe Antena3

Rihanna, din nou inselata, a renuntat la haine

Cine mai intelege dragostea dintre Rihanna si Chris Brown? Rapperul a incercat sa-si dovedeasca independenta,.

Rihanna, mai sexy ca niciodata: Cantareata s-a lasat fotografiata fara lenjerie intima in casa (FOTO)

Chiar daca a pozat recent aproape nud pentru revista GQ, Rihanna continua seria fotografiilor extrem de sexi. Cantareata de 24 de ani s-a dezbracat din nou, de aceasta data in fata celei mai bune prietene,.

Hugo Chavez a mers din nou in Cuba pentru a se opera de cancer

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plecat din nou in Cuba, pentru a fi operat de cancer. Chavez l-a desemnat pe vicepresedintele Nicolas Maduro drept succesor la conducerea statului, in eventualitatea in.

Oana Zavoranu, din nou la spital in stare grava, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile

Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital, la mai putin de o luna de la ultima internare. Potrivit Cancan, doua ambulante au fost chemate luni seara la locuinta acesteia pentru a-i acorda primul ajutor. Se pare ca.

Emotii pentru familia regala britanica. Starea Ducesei de Cambridge s-a agravat din nou

Starea Ducesei de Cambridge s-a agravat din nou, potrivit ziarului britanic TheTelegraph. Sotul ducesei, printul William, si-a anulat, ieri, participarea la o manifestare oficiala pentru a fi alaturi de sotia sa,.

Ion Stan devine din nou parlamentar, in ciuda faptul ca i se cere ridicarea imunitatii

Potrivit Antena 3, Ion Stan devine a castigat din nou functia de deputat in Dambovita, cu peste 60% din voturi, in ciuda faptului ca situatia domniei sale nu este una sigura, deoarece saptamana trecuta.

Basescu: Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, de la Predeal, ca este ingrijorat de faptul ca tara noastra risca, dupa alegeri, sa revina intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia, transmite HotNews. ro.

Traian Basescu: Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, de la Predeal, ca este ingrijorat de faptul ca Romania risca, dupa alegeri, sa revina intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia. Seful statului i-a indemnat pe romani sa iasa la vot precizand ca optiunea lor electorala va indica directia in care se indreapta Romania. Sunt lideri care sustin directia vest si lideri care sustin 'hai sa o dam mai cu Rusia, mai cu China', ori in functie de votul de maine al romanilor vom intelege ce vrea poporul dupa ce initial a vrut Uniunea Europeana si America.

Elevii din Cluj vor beneficia din nou de programul Laptele si cornul

Cei peste 23. 000 de elevi din judetul Cluj afectati de falimentul firmei Lorand din Turda, responsabila de distribuirea produselor de panificatie in Turda-Campia Turzii, Dej, Gherla si comunele arondate, vor beneficia din nou de cornurile prevazute de programul Laptele si cornul.

Monica Iacob-Ridzi ar putea obtine din nou un mandat de parlamentar

Monica Iacob-Ridzi a obtinut 43,44% din voturi in Colegiul 5 pentru Camera Deputatilor din Hunedoara si s-a clasat pe locul al doilea, dupa candidatul USL Ioan Rus. Fostul parlamentar PDL declara ca rezultatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )