Libnet.ro
UNICEF

15:45

Kim Kardashian s-a intors la New York

România Liberă România Liberă,
Kim Kardashian s-a intors la New York

Vedeta de reality show Kim Kardashian s-a intors luni la New York dupa ce a fost victima unui jaf armat duminica noapte in camera sa de hotel din Paris, relateaza Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Kim Kardashian, amenintata cu arma intr-un hotel din Paris de doi barbati mascati imbracati in politisti. Sotul ei si-a intrerupt show-ul din New York (VIDEO)

Momente de panica pentru Kim Kardashian. Sotia rapperului Kanye West a fost amenintata cu arma, in camera sa de hotel din Paris, de doi barbati mascati si imbracati in politisti,.

Filmul jafului armat asupra lui Kim Kardashian! Afla ce s-a intamplat in noaptea de duminca spre luni la Paris!

Hotii au sustras bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari din apartmantul in care Kim Kardashian locuia la Paris. Acestia au furat o cutie de bijuterii estimata la 7 milioane de dolari si inelul pe care Kim il primise de la Kanye, estimat la 4 milioane de dolari.

Kim Kardashian, amenintata cu arma si pradata la Paris! Hotii i-au furat bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari!

A fost o noapte cat se poate de agitata pentru Kim Kardashian la Paris. Vedeta a fost amenintata cu arma, legata si incuiata in baie de doi hoti deghizati in politisti, care au dat buzna in apartamentul ei si au furat bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari.

Marturie tulburatoare alui Kim Kardashian, despre jaful care a traumatizat-o. Vedeta s-a temut ca nu-si va mai vedea niciodata copiii

Vedeta de televiziune, Kim Kardashian a fost atacata in apartamentul in care locuia la Paris. Hotii au sustras bijuterii in valorae de 11 milioane de dolari si au amenintat-o pe Kim cu pistolul.

Marturie tulburatoare a lui Kim Kardashian, despre jaful care a traumatizat-o. Vedeta s-a temut ca nu-si va mai vedea niciodata copiii

Vedeta de televiziune, Kim Kardashian a fost atacata in apartamentul in care locuia la Paris. Hotii au sustras bijuterii in valorae de 11 milioane de dolari si au amenintat-o pe Kim cu pistolul.

Kim Kardashian, amenintata cu arma de barbati mascati. S-a intamplat in camera de hotel

Kim Kardashian a fost amenintata cu arma, duminica, de barbati inarmati, in camera sa de hotel din Paris, informeaza CNN citand-o pe purtatoarea de cuvant a vedetei. Kardashian West se.

Kim Kardashian SE TEME ca hotii vor publica PARTIDELE DE SEX inregistrate cu Kanye West, dupa ce i-a fost furat telefonul in jaful din Paris

Dupa ce Kim Kardashian a ramas fara bijuteriile in valoare de 10 milioane de dolari, se pare ca hotii i-ar fi furat si telefonul mobil. Vedeta se teme ca barbatii care au jefuit-o vor publica filmulet.

Filmul jafului de la Paris: Kim Kardashian i-a implorat pe hoti sa nu o impuste. Cine ar fi in spatele furtului

Noi detalii ies la iveala dupa ce hotii au jefuit-o pe Kim Kardashian 35 de ani) la Paris. O banda cunoscuta de hoti ar fi in spatele incidentului, acestia filand-o pe vedeta pe retelele sociale. Totodata, site-urile internationale au publicat detalii din timpul evenimentelor socante.

Noi detalii terifiante despre jaful si amenintarile in care a fost implicata Kim Kardashian (FOTO)

Au aparut noi detalii in ceea ce priveste incidentul in care a fost implicata Kim Kardashian, sotia rapperului Kanye West. Aflata in Franta pentru a participa la Saptamana Modei de la.

Kim Kardashian a fost jefuita dupa ce hotii i-au vazut bijuteriile pe Instagram

Kim Kardashian ar fi devenit tinta jafului armat din noaptea de duminica spre luni, petrecut in Paris, dupa ce hotii i-ar fi vazut bijuteriile in fotografiile pe care vedeta le-a postat pe Instagram, au sugerat reprezentanti ai politiei franceze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )