Libnet.ro
UNICEF

10:00

Kira Hagi, in rochie de mireasa! Nimeni nu se astepta la asta atat de repede (FOTO)

B1 B1,
Kira Hagi, in rochie de mireasa! Nimeni nu se astepta la asta atat de repede (FOTO)

Regele Hagi are inca un motiv sa fie mandru de fiica sa Kira, dupa e aceasta a imbracat rochia de mireasa. Nu, nu este vorba de propria nunta, ci de un proiect menit sa promoveze valorile traditionale ale. continuă pe B1

Kira Hagi, asa cum nu a mai fost vazuta niciodata. Cum s-a imbracat fata Regelui

Fiica lui Gica Hagi, actrita Kira Hagi, reprezinta cu mandrie comunitatea aromanilor, din care provine. Mi mult, Kira a fost aleasa sa promoveze traditiile culturii din care provine tatal sau. Recent, cu totii au ramas cu gura cascata atunci cand au vazut-o pe Kira. Kira Hagi a imbracat o rochie de mireasa veche de 100 .

Kira Hagi, aparitie inedita: fiica Regelui a imbracat un costum de mireasa vechi de un secol si si-a tatuat o cruce pe frunte

Kira Hagi a fost aleasa de societatea culturala Aromanii din Bucuresti sa promoveze traditiile culturii din care provine. Fiica lui Gheorghe Hagi a imbracat un costum de mireasa de acum un secol, iar pe frunte are tatuata o cruce, obicei stravechi al aromanilor.

Fiica lui Gica Hagi, aparitie surprinzatoare. Cum arata Kira Hagi si cu ce se ocupa la 24 de ani

Fata lui Gica Hagi 55 de ani), Kira 24 de ani) a fost selectata de societatea culturala Aromanii din Bucuresti pentru a promova traditiile culturii din care provine. Kira Hagi a avut o aparitie surprinzatoare, dupa ce a imbracat un costum de mireasca vechi de un secol.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )