Libnet.ro
UNICEF

11:01

Kittel obtine a doua victorie in Turul Frantei

Online Sport Online Sport,
Kittel obtine a doua victorie in Turul Frantei

Germanul Marcel Kittel de la echipa Giant-Shimano a obtinut, luni, a doua victorie de etapa in actuala editie a Turului Frantei. continuă pe Online Sport

Kittel castiga la sprint prima etapa din Turul Frantei. Cavendish la pamant

Germanul Marcel Kittel de la echipa Giant-Shimano a obtinut victoria de etapa, sambata, in prima etapa a editiei cu numarul 101 a Turului Frantei.

Rechinul Vincenzo Nibali a muscat din favoriti in Turul Frantei

Italianul Vincenzo Nibali a castigat a doua etapa din Turul Frantei intr-o maniera entuziasmanta dupa un atac solitar in ultimii doi kilometri ai mansei cu final la Sheffield.

Etapa a II-a din Turul Frantei a fost castigata de italianul Vicenzo Nibali

Vicenzo Nibali este campionul celei de-a doua etape a Turul Frantei, care s-a desfasurat duminica, intre York si Sheffield, pe o distanta de 201 kilometri.

Turul Frantei: Mark Cavendish, nevoit sa abandoneze dupa prima zi de concurs din cauza unei cazaturi

Rutierul britanic Mark Cavendish a abandonat Turul Frantei, el neprezentandu-se, duminica, la startul etapei a doua de la York, a anuntat echipa sa Omega-Pharma.

Start in Turul Frantei 2014. Froome sau Contador in tricoul galben?

Turul Frantei, cea mai asteptata cursa ciclista a sezonului, debuteaza astazi, sambata, la Leeds in Marea Britanie. Este pentru a 20-a oara cand startul Marii Bucle este dat in afara Hexagonului. SLIDE: Totul despre Turul Frantei 2014 - Cifre, statistici, curiozitati .

Cavendish a abandonat Turul Frantei

Sprinterul britanic Mark Cavendish a abandonat Turul Frantei dupa doar o etapa ca urmare a cazaturii suferite in finalul mansei dintre Leeds si Harrington.

SLIDE Turul Frantei 2014: Cifre, statistici, curiozitati

Accesati aceasta pagina pentru a vedea intr-un material tip slide cifrele reprezentative pentru Turul Frantei din acest an.

Turul Frantei: Marcel Kittel a castigat prima etapa

Rutierul german Marcel Kittel Giant) a castigat la sprint prima etapa a Turului Frantei, sambata, la Harrogate, fiind urmat de slovacul Peter Sagan si lituanianul Ramunas Navardauskas.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )