Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis, la 25 de ani de la infiintarea SPP: Serviciul a devenit o structura moderna si eficienta

B1 B1,
Klaus Iohannis, la 25 de ani de la infiintarea SPP: Serviciul a devenit o structura moderna si eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza. Seful statului spune in mesajul transmis de Administratia. continuă pe B1

Ce mesaj a transmis Iohannis la 25 de ani de la infiintarea SPP

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, la aniversarea a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza SPP), in care a subliniat ca institutia a evoluat, adaptandu-si pregatirea in functie de riscuri si amenintari, iar in acest mod a devenit o structura moderna si eficienta.

Klaus Iohannis lauda activitatea SPP: O structura moderna si eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, la aniversarea a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza SPP), in care remarca modul in care institutia a evoluat,.

Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema legii securitatii cibernetice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri toti liderii de partid la a patra runda de consultari la Palatul Cotroceni, informeaza B1 TV. Pe surse, se presupune ca vor fi discutii pe tema legii securitatii.

Klaus Iohannis participa la manifestarile ce marcheaza 70 de ani de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa la manifestatiile ce marcheaza 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Administratia prezidentiala. Iohannis a fost invitat de catre.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Polonia, la aniversarea a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Gdansk, in Polonia, la manifestarile organizate cu ocazia celei de-a 70-a aniversari a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial. Mai intai va vizita.

La zece ani distanta, primele patru luni din mandatele de presedinte ale lui Traian Basescu si Klaus Iohannis sunt aproape identice

La zece ani distanta, istoria se repeta, dar cu alti protagonisti. Primele patru luni din mandatele ultimilor doi presedinti, Traian Basescu 2005) si Klaus Iohannis 2015) sunt aproape identice in privinta.

Klaus Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle: Nu putem spune ca ar fi existat o relatie intre firma austriaca si presedintele Romaniei, dar este cert ca acesta a avut exact acelasi punct de vedere

Klaus Iohannis este criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle dupa ce a fost implicat in scandalul defrisarilor abuzive. Iohannis a folosit aceleasi argumente prezentate de o firma din Austria cand a cerut.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de rechemare a ambasadorilor din tarile unde a facut noi propuneri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de rechemare a ambasadorilor din statele pentru care, saptamana trecuta, a facut noi propuneri de numire, intr-un singur caz, al Frantei, decretul de .

Dan Andronic: Klaus Iohannis a reusit prima sa lovitura politica! A convins toti liderii partidelor sa fie initiatorii unui proiect de lege

Klaus Iohannis a dat ieri o lovitura politica, transand o problema importanta cu acordul tuturor partidelor, scrie Dan Andronic intr-un editorial pentru Evenimentul Zilei. Presedintele Romaniei s-a.

Klaus Iohannis va participa, joi, la manifestarile din Polonia de marcare a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la la manifestarile organizate cu ocazia celei de-a 70-a aniversari a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial, desfasurate la Gdansk, in Polonia, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )