Libnet.ro
UNICEF

10:31

Klaus Iohannis a acceptat ministrii interimari propusi de premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a acceptat ministrii interimari propusi de premier

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, astfel ca Ana Birchall, Eugen Teodorovici si Radu Stefan Oprea vor prelua temporar ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de pretutindeni. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a acceptat remanierea PSD si a numit ministrii interimari propusi de Dancila. Tudorel Toader si-a terminat mandatul, vine Birchall

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a acceptat demisiile ministrilor PSD si ca a acceptat cele trei propuneri facute de Viorica Dancila pentru a fi interimari.

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Klaus Iohannis anunta joi intrebarile referendumului pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis va anunta joi intrebarile referendumuluipentru Justitie, potrivit unor surse politice. Acesta trebuie sa semneze un decret in care sa scrie clar care sunt intrebarile ce se.

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 17,00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru interimatele la Justitie, Fonduri europene si diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind demisiile din Guvern ale lui Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero si pentru numirea de interimari in locul acestora.

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor Justitiei, Fondurilor europene si Romanilor de pretutindeni: Birchall, Teodorovici si Oprea, OFICIAL interimari

Presedinteel Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele prin care ia act de demisiile lui Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero din functiile de ministru al Justitiei, al Fondurilor Europene si al.

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa de la ora 17

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele va sustine o declaratie la ora 17. 00, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Premierul l-a sunat astazi pe Iohannis,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )