Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis admite ca toate sectoarele economiei au avut de suferit in urma pandemiei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis admite ca toate sectoarele economiei au avut de suferit in urma pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a recunoscut, marti, intr-o declaratie de presa, la Cotroceni, ca nu exista sectoare ale economiei care sa nu fi avut de suferit in ultimele doua luni, in timpul crizei generate de epidemia COVID-19. El a spus ca Romania are nevoie de o resetare si a identificat in aceasta criza o oportunitate: digitalizarea administratiei. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, atacat dur dupa ultimul atac la PSD: Pare ca nu mai aveti contact cu realitatea

Robert Cazanciuc PSD) a avut, marti, acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a acuzat PSD ca este iresponsabil vorbind de o motiune de cenzura. Cazanciuc a spus ca Iohannis nu mai are contact cu realitatea si i-a sugerat sa nu mai faca declaratii de la Cotroceni.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu Ursula von der Leyen. Ce au discutat presedintele cu sefa Comisiei Europene

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu privire la Planul de relansare economica a Uniunii Europene si bugetul revizit pentru perioada 2021 2027.

Klaus Iohannis cere PSD sa nu depuna motiune de cenzura: Ar fi o dovada de iresponsabilitate. PSD e precupat doar de jocuri meschine

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, marti, PSD, dupa ce Marcel Cioalcu a declarat ca social-democratii ar vrea sa depuna dupa starea de alerta o motiune de cenzura. Miscarea PSD e considerata drept una de generare a unei crize politice.

Klaus Iohannis: Suntem pe drumul cel bun, trebuie sa ne unim eforturile pentru a construi impreuna tara pe care ne-o dorim

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa marti, dupa cateva runde de discutii cu premierul Ludovic Orban si membri ai Guvernului, pe tema masurilor de gestionare a pandemiei.

VIDEO Klaus Iohannis: Daca ritmul de infectare si presiunea pe spitale cresc semnificativ, autoritatile vor fi obligate sa reinstituie starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat din nou, marti, ca, daca ritmul de infectare si presiunea pe spitale vor creste semnificativ dupa relaxarea masurilor de carantina, autoritatile vor fi obligate sa reinstituie starea de urgenta.

Sedinte cruciale astazi la Palatul Cotroceni. Mai multi ministri, la discutii cu Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea marti, 19 mai, ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis a discutat la telefon cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre planul de relansare economica a UE

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la telefon, cu Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Discutia s-a axat, in principal, pe propunerile pe care Comisia Europeana urmeaza sa le prezinte,.

Cristoiu: Dupa exemplul lui Putin, Klaus Iohannis a hotarat sa conduca Romania manual

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Iohannis a actionat astazi anticonstitutional prin convocarea ministrilor Cabinetului Orban in doua serii la Cotroceni, sustinand ca asistam la un exercitiu de autoritate prin care seful statului vrea sa arate cine e jupanul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )