Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Alegerile de duminica vor schimba spatiul politic romanesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Alegerile de duminica vor schimba spatiul politic romanesc

Presedintele Klaus Iohannis este convins ca referendumul pe justitie va fi validat si ca PSD va fi marele perdant al alegerilor europarlamentare la scrutinul care va avea loc duminica, 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Klaus Iohannis: Duminica seara vom sti daca a castigat Romania europeana sau cea anti-europeana. Asta este! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a incurajat, joi, pe romani sa mearga duminica sa voteze atat la alegerile europarlamentare, cat si la referendum. Prezent la Cluj, la evenimentul de lansare a volumului.

Sondaj: Klaus Iohannis ar obtine o victorie zdrobitoare la prezidentiale (FOTO)

Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile prezindentiale, Klaus Iohannis s-ar clasa pe primul loc, cu 43,5%, arata un sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea in preferintele.

Klaus Iohannis, despre sloganul PSD din campanie: Nu-i mai baga nimeni in seama

Presedintele Klaus Iohannis a ironizat, marti, sloganul paromovat de PSD pentru alegerile europarlamentare, Romania merita mai mult. Prezent la Craiova, seful statului a sustinut ca sloganul.

KLAUS IOHANNIS: Eu vreau votul romanilor care isi doresc o justitie dreapta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la lansarea cartii sale la Cluj, ca el vrea votul romanilor care vor demonstra ca isi doresc o justitie dreapta, ca isi doresc o guvernare buna pentru Romania, si isi doresc sa plece PSD.

Klaus Iohannis: Avertismentele de la Bruxelles nu se adreseaza romanilor, ci PSD-ului, care calca statul de drept in picioare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Cluj, ca locul Romaniei este in Europa si ca guvernarea PSD nu si-a asumat acest lucru, iar atentionarile care vin de la Bruxelles nu ii vizeaza pe romani si pe.

Klaus Iohannis: Vedem de doi ani si jumatate un partid catastrofa, cu o guvernare catastrofala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Cluj, ca actuala guvernare este una catastrofala, iar cei de la PSD nu pot sa admita ca n-au niciun concept. La noi, vedem de doi ani si jumatate.

Klaus Iohannis: Vedem de doi ani si jumatate un partid catastrofa, cu o guvernare catastrofala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Cluj, ca actuala guvernare este una catastrofala, iar cei de la PSD nu pot sa admita ca n-au niciun concept. La noi, vedem de doi ani si jumatate.

Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

Ministrul Carmen Dan ii raspunde dur lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca incidentul de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost ridicatid e jandarmi, arata Romania lui.

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )