Libnet.ro
UNICEF

23:45

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: inteleg ca testarea voluntarilor de la Call center-ul DSP Bucuresti a fost o actiune voluntara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca voluntarii care lucreaza la Call center-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti amenajat la Arena Nationala au fost testati pentru COVID-19 intr-o actiune voluntara.

KLAUS IOHANNIS: Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca prin materializarea exploatarilor off-shore din Marea Neagra, Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor.

KLAUS IOHANNIS: Suntem al doilea producator de gaze in UE, insa jumatate din gospodarii sunt incalzite pe lemne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca Romania este al doilea mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana, dar cu toate acestea jumatate dintre gospodarii sunt incalzite in continuare pe lemne.

Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Primii care vor face vaccinul anti-COVID-19 sunt cei din sistemul medical, intre care si voluntarii care vor participa la imunizare, si populatia vulnerabila, iar Administratia Prezidentiala si Guvernul se va vaccina cu a doua transa de vaccin, a declarat, duminica, presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pe 3 decembrie privind strategia de vaccinare anti-COVID-19 in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru joi 3 decembrie, de la ora 15. 00 la Palatul Cotroceni, prin sistem de videoconferinta, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pe 3 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru joi 3 decembrie, de la ora 15. 00 la Palatul Cotroceni, prin sistem de videoconferinta, transmite Administratia Prezidentiala, citata de News.

Decretele pentru acreditarea a 12 ambasadori ai Romaniei, semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele pentru acreditarea a 12 ambasadori ai Romaniei, transmite Administratia Prezidentiala. Este vorba despre diplomati ce vor pleca in tari precum Ungaria, Turcia,.

Marcel Ciolacu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis legate de carantina la nivel national: Vom intra in lockdown, categoric. Nu au cum sa stapaneasca fenomenul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, ca nu intentioneaza sa reinstituie carantina la nivelul intregii tari, dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Lider PSD, Marcel Ciolacu, nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )