Libnet.ro
UNICEF

13:15

KLAUS IOHANNIS: Este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, nu prea s-a vrut sa se dezvolte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, nu prea s-a vrut sa se dezvolte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca este evident ca infrastructura din Romania a ramas mult in urma, pentru ca nu prea s-a vrut sa se dezvolte, subliniind ca aceasta paradigma se va schimba. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si.

KLAUS IOHANNIS: Magistrala M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor

Magistrala de metrou M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis, despre escaladarea tensiunilor in Mediterana de Est: Daca vorbim despre Turcia, atunci este evident ca trebuie sa avem in vedere intregul palier de probleme (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a raspuns la intrebari legate de doua dintre subiectele de politica externa care suscita interes la nivel european, si.

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania: Am venit pentru a da un semnal. Trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Chetani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din judetul Mures. Astfel, odata cu.

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

Klaus Iohannis, despre masurile de relaxare in contextul pandemiei: Cred ca Romania a actionat cu suficient de multa precautie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 16 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca regreta masurile de relaxare adoptate in Romania, in contextul epidemiei de COVID-19 si daca.

Klaus Iohannis, declaratie socanta cu privire la sistemul romanesc de sanatate. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada

Klaus Iohannis a facut in cursul serii de miercuri dezvaluiri infricosatoare, dar adevarate, cu privire la capacitatea sistemului medical romanesc de a gestiona o eventuala dubla pandemie. Presedintele Romaniei a avertizat in cadrul unei conferinte de presa ca pandemia este departe de a se fi terminat. Klaus Iohannis, apel la responsabilitatea romanilor in ziua in .

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine miercuri o conferinta de presa de la ora18. 00 la Palatul Cotroceni. Seful Statului ar putea vorbi despre situatia pandemiei in contextul in care Romania a atins un nou record al numarului de persoane infectate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, dar si despre situatia scolilor dupa ce acestea s-au redeschis.

Conflict major, Klaus Iohannis a fost implicat. LIVE

Dupa o calatorie fara sfarsit, Metroul din Drumul Taberei este inaugurat astazi, 15 septembrie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. UPDATE, ora 12:11: Activista PSD Oana Lovin a fost luata de jandarmi dupa ce a strigat la portavoce m**e Klaus Werner Iohannis. UPDATE, ora 11:58: Primele declaratii inainte de eveniment. Premierul a declarat ca metroul este .

Klaus Iohannis a semnat decretul chiar azi! Reducerea varstei de pensionare pentru acesti romani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul astazi, in ceea ce priveste reducerea varstei de pensionare pentru o categorie de romani. Legea a fost promulgata, vineri, si priveste sistemul unitar de pensii publice. Ce categorie de pensionari vor fi beneficiarii noii legi vedeti un pic mai jos. Este oficial. Varsta de pensionare s-a micsorat cu doi .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )