Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis, anunt despre viitorul premier al Romaniei: Trebuie doar sa fie doar o persoana integra

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, anunt despre viitorul premier al Romaniei: Trebuie doar sa fie doar o persoana integra

Romania are nevoie de un guvern stabil, iar premierul Romaniei trebuie sa fie doar o persoana integra, a declarat marti, la Berlin, presedintele Klaus Iohannis. Cu siguranta, eu nu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt important despre viitorul UE: Problema unei Europe cu doua viteze aproape ca nu mai exista

Problema unei Europe cu doua viteze aproape ca nu mai exista, a declarat luni, la Berlin, presedintele Klaus Iohannis, la finalul unei intrevederi cu cancelarul Republicii Federale Germania, Angela Merkel,.

Presedintele Klaus Iohannis: Atrag atentia PSD sa nu introduca in negocieri chestiuni care nu trebuie negociate, de exemplu un fel de autonomie pe criterii etnice

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la o receptie in cadrul Ambasadei Romaniei in Germania, i-a avertizat, marti, pe social-democrati sa-si rezolve problema pe care au creat-o .

Presedintii Iohannis si Steinmeier au discutat despre Brexit, aderarea Romaniei la Schengen si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, cu presedintele german Frank-Walter Steinmeier despre procesul de negociere asociat Brexit si despre efectele sale, dar si despre importanta aderarii Romaniei la spatiul Schengen. Au fost abordate si evolutiile de tip demografic la nivelul UE, pentru care sunt necesare solutii si masuri comune, dar si aspecte privind integrarea sociala.

Klaus Iohannis: PSD nu trebuie sa negocieze vreun fel de autonomie pe criterii etnice

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat PSD sa nu negocieze cu UDMR vreun fel de autonomie pe criterii etnice, in contextul discutiilor privind sustinerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Grindeanu.

Klaus Iohannis si Angela Merkel au discutat despre criza politica de la Bucuresti. Romania e stabila

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala la Berlin, a discutat, luni, cu cancelarul Angela Merkel si despre criza politica de la Bucuresti, transmitandu-i acesteia ca avem o criza.

Klaus Iohannis, despre criza politica: Numai de asta nu am avut nevoie. Am cerut PSD sa termine cat mai repede aceasta criza

Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Sibiu, referitor la actuala situatie politica din Romania, ca numai de asta nu am avut nevoie, adaugand ca a solicitat PSD sa termine cat mai repede aceasta criza. Iohannis a adaugat: E pacat. Avem.

Klaus Iohannis despre criza politica: Numai de asta nu am avut nevoie. E pacat. Avem deschidere mare in SUA, in Europa. Am cerut PSD sa termine cat mai repede aceasta criza

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, la Sibiu, referitor la actuala criza politica, ca numai de asta nu am avut nevoie, adaugand ca a solicitat PSD sa termine cat mai repede aceasta criza. Iohannis a adaugat: E pacat. Avem deschidere mare in SUA, in Europa. E treaba lor cum o fac. Eu nu dau lectii PSD-ului. E un partid mare. Nu le dau eu lectii despre ce sa faca.

Mesajul categoric transmis de presedintele Klaus Iohannis in plina criza politica. Romania este...

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala la Berlin, a discutat, luni, cu cancelarul Angela Merkel si despre criza politica de la Bucuresti, transmitandu-i acesteia ca avem o criza.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire oficiala cu Angela Merkel. Germania sustine aderarea Romaniei la spatiul Schengen - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, 19 iunie, cu cancelarul Angela Merkel si va sustine o conferinta de presa comuna cu liderul german la ora 14. Astfel, presedintele.

Victor Ponta, despre scandalul momentului pe plan politic: Sorin Grindeanu este in legatura directa cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta lamureste una dintre enigmele acestor zile si afirma ca premierul Sorin Grindeanu este intr-o legatura directa cu presedintele Klaus Iohannis. Sunt convins ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )