Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis anunta discutii despre atributiile sefului statului: Unele lucruri nu sunt inca foarte bine lamurite

B1 B1,
Klaus Iohannis anunta discutii despre atributiile sefului statului: Unele lucruri nu sunt inca foarte bine lamurite

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va pune in discutie atributiile care sunt prevazute in Constitutie pentru seful statului, in conditiile in care aceastea au fost limitate in ultimii ani prin. continuă pe B1

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

Seful statului anunta discutii intense dupa turul al doilea al prezidentialelor

Klaus Iohannis a declarat ca dupa turul doi al alegerilor prezidentiale intentioneaza sa aiba o disc.

Replica PSD pentru Iohannis, dupa conferinta de presa a sefului statului

Noul secretar general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat pe Facebook, miercuri, dupa ce a urmarit conferinta de presa a lui Klaus Iohannis. Citeste si: CTP, concluzie dupa conferinta de presa.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

KLAUS IOHANNIS Contez pe voturile alegatorilor USR-PLUS, PMP; imi doresc sa obtin voturi si de la UDMR

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi doreste sa obtina voturi si de la UDMR.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe ce voturi conteaza Klaus Iohannis in turul doi

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi.

Klaus Iohannis continua consultarile cu membrii Guvernului: Ministrii de la Educatie, Sanatate, Interne si Dezvoltare, chemati la Cotroceni

Klaus Iohannis a demarat o serie de consultari cu ministrii, alaturi de premierul Ludovic Orban, pe teme care tin de agenda guvernamentala si fiecare domeniu de activitate in parte. Seful statului se va.

Digi24: CTP a analizat conferinta de presa a lui Klaus Iohannis: Bine macar ca n-a mintit acolo

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat conferinta de presa tinuta de presedintele Klaus Iohannis, miercuri seara, si a spus ca seful statului s-a schimbat de la preluarea mandatului, in 2014.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )