Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

VIDEO Iohannis: Urmeaza saptamani foarte dificile, critice pentru sistemul sanitar Apel la romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un nou apel catre romanii din strainatate sa nu vina acasa anul acesta de Paste, spunand ca de cateva zile Romania a intrat in cea mai grea etapa a crizei coronavirus, avand deja 116 morti. El a spus ca singura cale de a ne proteja este sa stam acasa si sa respectam ordonantele militare, facand si un apel la fortele de ordine sa asigure cu fermitate respectarea legilor.

Klaus Iohannis, catre romanii din diaspora: Nu veniti acasade sarbatori!

Presedintele Klaus Iohannis face apel la romanii din diaspora. Nu veniti acasade sarbatori!, a spus presedintele.

Klaus Iohannis, mesaj catre medici: Noi, autoritatile, politicienii, vom face tot ce este necesar pentru a asigura materialele de protectie de care aveti nevoie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat medicii si i-a asigurat ca echipamentele de protectie si materialele necesare vor ajunge in spitalele care au nevoie.

Klaus Iohannis catre Diaspora: Dragii mei, nu veniti anul acesta acasa, de sarbatori! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa .

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

VIDEOMesajul lui Iohannis pentru diaspora: Dragii mei, nu venti acasa de sarbatori. Urmeaza saptamani critice. Vom fi alaturi de cei dragi de la distanta

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un apel la romanii din diaspora, carora le-a transmis sa nu vina anul acesta de sarbatori acasa pentru a limita riscul de raspandire a virusului COVID-19. Revenirea in tara poate fi extrem de periculoasa atat pentru voi, cat si pentru cei la care tineti. Anul acesta vom fi alaturi de cei dragi, dar de la distanta. , a declarat presedintele.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Klaus Iohannis:Legea se aplica, nu se discuta. Cine nu se conformeaza cu masurile autoritatilor va fi amendat

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel miercuri la romanii care nu respecta recomandarile autoritatilor in privinta starii de urgenta. Acesta a subliniat ca legea se aplica, nu se discuta, amintind ca pana in prezent s-au facut peste 870. 000 de controale si s-au aplicat 78. 000 de amenzi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )