Libnet.ro
UNICEF

13:31

Klaus Iohannis: O apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: O apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista

Nu avem aceleasi pareri, in opinia mea, in acest moment, o apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea noului model Ford EcoSport la uzina Ford din Craiova. Seful statului a calificat drept simple texte populiste afirmatiilor unor politicieni pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: O apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista

Nu avem aceleasi pareri, in opinia mea, in acest moment, o apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea noului model Ford EcoSport la uzina Ford din Craiova. Seful statului a calificat drept simple texte populiste afirmatiilor unor politicieni pe aceasta tema, aata HotNews.

Iohannis: O apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista

O apropiere intre tara noastra si statele din grupul de la Visegrad nu este realista, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre apropierea dintre Romania si grupul de la Visegrad: Nu este realista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca o apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista. Seful statului a spus ca afirmatiile unor politicieni.

Dialog cu subinteles intre Klaus Iohannis si Mihai Tudose. Radu Tudor: Presedintele nu face gesturi gratuite

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care areloc la Uzina Ford din Craiova. Jurnalistul Radu Tudor a scris, pe blog, ca la.

VIDEO Klaus Iohannis, reactie dupa articolul din Times: Romania nu blocheaza negocierea pentru Brexit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Romania nu a blocat niciodata vreo negociere a Marii Britanii pentru iesirea din Uniunea Europeana, asa cum a scris publicatia The Times.

Presedintele Klaus Iohannis la Craiova> Ne aflam in plin proces de consolidare a posturii de descurajare si aparare a NATO in Flancul estic al Aliantei

Presedintele Klaus Iohannis si Secretarul General al NATO au vizita astazi Brigada Multinationala NATO Sud-Est de la Craiova si au discutat cu militarii polonezi desfasurati in Romania in Brigada Multinationala.

Klaus Iohannis, despre un nou guvern de tehnocrati

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre un nou guvern tehnocrat. Un Guvern de tehnocrati nu este o solutie pe termen mai lung. Asta am spus-o si atunci cand am instalat un Guvern tehnocrat,.

Klaus Iohannis: Daca si acest Guvern ar cadea, ar trebui sa-mi pun intrebarea daca PSD are capacitatea sa guverneze

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat convingerea ca premierul Mihai Tudose este de buna-credinta, aratand ca nu doreste altceva decat sa aiba o echipa performanta. Totodata, Iohannis a.

Klaus Iohannis: Daca si acest Guvern ar cadea, cu siguranta ar trebui sa imi pun intrebarea, extrem de serios, daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze

Daca si acest Guvern ar cadea, atunci, cu siguranta, ar trebui sa imi pun intrebarea, extrem de serios, daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis, prezent, la Craiova, alaturi de premierul Mihai Tudose, la uzina Ford, la lansarea noului model Ford EcoSport. Raspunzand unei intrebari, seful statului a spus ca un guvern tehnocrat nu este o solutie in acest moment. El a adaugat ca Eu cred ca premierul e de buna credinta si doreste sa aiba o echipa performanta. La aproape un an de la castigarea alegerilor, asteptam ca PSD sa vina cu rezultate tangibile pentru romani. Daca e nevoie de o remaniere pentru asa ceva, atunci remaniere sa fie.

Bosch a inaugurat o investitie de 6 milioane euro intr-un centru de formare profesionala la Jucu. Grupul german este in continuare interesat de deschiderea unei noi unitati de productie in regiune, dar nu a decis inca locul

Producatorul german de componente auto Bosch a deschis un centru de training in incinta fabricii sale de la Jucu, centru dedicat pregatirii elevilor in sistemul educational dual. Investitiile in noul centru au totalizat sase milioane euro si compania spera ca acest centru va fi sursa pentru tehnicieni specializati, pe o piata in care acestia sunt greu de gasit si de pastrat. Grupul este in continuare interesat sa deschida o noua unitate de productie in regiune, iar Romania ste o destinatie posibila si probabila, a spus pentru HotNews. Ro, Mihai Boldijar, seful Bosch Romania. Grupul are in Romania aproape 5. 000 de angajati si a investit 300 de milioane euro in ultimii zece ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )