Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis are consultari in vederea desemnarii unui nou premier

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis are consultari in vederea desemnarii unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis se consulta astazi cu partidele si formatiunile parlamentare, in vederea. continuă pe România Liberă

Iohannis se consulta astazi cu partidele parlamentare, inaintea desemnarii unui nou candidat pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, consultari cu partidele parlamentare in vederea desemnarii nou candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul din postul de premier.

Programul consultarilor de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier

Administratia Prezidentiala a transmis programul consultarilor pe care le va avea presedintele Klaus Iohannis, vineri, la Palatul Cotroceni, in vederea desemnarii unui nou prim-ministru. Discutiile sunt.

Presedintele Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

Presedintele are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier

ACTUALIZARE - Claudiu Nasui, USR, dupa consultarile cu Iohannis: intelegem ca va fi nominalizat tot Orban --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a decis sa faca consultarile cu partidele parlamentare prin sistem de teleconferinta Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu partidele parlamentare la consultari, fiind a treia runda de discutii in vederea formarii unui guvern dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, in luna februarie.

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, prin teleconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va face consultarile cu partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de premier, prin sistem de teleconferinta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis ar urma sa-l nominalizeze pe Ludovic Orban drept premier. USR, dupa consultari: Presedintele ne-a spus ca Guvernul poate fi condus si prin telefon si video-conferinte

Presedintele USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca seful statului si-ar dori sa-l nominalizeze din nou, drept premier, pe Ludovic Orban. La.

Klaus Iohannis, declaratii dupa consultari: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Klaus Iohannis, a declarat, dupa consultarile prin teleconferinta cu partidele parlamentare, ca il desemneaza tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier. Cum va avea loc procedura de vot

Ludovic Orban a fost desemnat din nou de catre presedintele Klaus Iohannis, in functia de premier. Dar din cauza noii pandemii, procedura se va efectua intr-un mod neobisnuit. Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier Presedintele Klaus Iohannis, a facut anuntul oficial in care il va desemna pe Ludovic Orban in functia .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )