Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul in presa straina. Face bine acest razboi?

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul in presa straina. Face bine acest razboi?

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei interviul pe care Klaus Iohannis l-a oferit presei din Austria. intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier, Klaus Iohannis vorbeste. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, pentru presa din Austria: Sunt un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei. Majoritatea PSD-ALDE e determinata sa slabeasca independenta justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre situatia politica din Romania intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier. Seful statului a declarat ca actuala majoritate parlamentara este determinata.

Politic show: Culisele receptiei de la Cotroceni. Ce semnale au dat Klaus Iohannis si Viorica Dancila; Decizia CCR i poate salva pe Dan Sova, Constantin Nita, Elena Udrea si Alina Bica; Tnara care a scris Balada lui Dragnea, ruga de Centenarul Romniei: I

Dancila ii cere presedintelui Iohannis sa fie mai atent la declaratii: Sa incerce sa puna in practica acel consens, eu sunt de acord ca nu totul este perfect. Premierul Viorica Dancila spune ca presedintele. Codrin Stefanescu bate toba cu amnistia si gratierea: Suntem foarte aproape de final / Dancila neaga din nou: Nu exista niciun proiect, vom avea sarbatori linistite. Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, declara.

KLAUS IOHANNIS: Putem asigura un mandat rezonabil la Presedintia UE

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei si statul de drept in Romania si ca, din pacate, actuala majoritate guvernamentala are actiuni in acest sens.

KLAUS IOHANNIS: Sanatatea, educatia si cultura - pilonii unei societati puternice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca sanatatea, educatia si cultura reprezinta pilonii unei societati puternice si prospere, precizand si ca rezultatele preliminare ale proiectului Romania educata vor fi lansate saptamana viitoare in dezbatere publica.

FOTO VIDEO Klaus Iohannis, aplaudat si ovationat la Alba Iulia. Oamenii au strigat de mai multe ori numele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat si ovationat la Alba Iulia, unde a stat circa 3 ore sambata, 1 Decembrie 1918.

Klaus Iohannis: Trebuie sa aratam generatiilor viitore ca noi suntem continuatori destoinici ai proiectului Marii Unii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Alba Iulia, ca avem datoria de a arata, prin ceea ce facem, ca suntem continuatori destoinici ai proiectului Marii Uniri, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, mesaj dupa moartea lui George H. W. Bush

Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de condoleante presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, in urma mortii celui de-al 41-lea Presedinte al Statelor Unite ale Americii, George H.

LIVE VIDEO Programul presedintelui Klaus Iohannis la Alba Iulia. Componenta paradei militare din orasul Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis ajunge la Alba Iulia in jurul orei 15. 00 si va sta in orasul Marii Uniri circa 2 ore si jumatate.

CENTENARUL MARII UNIRI. Klaus Iohannis, baie de multime dupa Parada Militara

Presedintele Romaniei a salutat spectatorii prezenti in zona Arcului de Triumf, la finalul Paradei militare. Klaus Iohannis a dat mana cu oamenii si le-a urat La multi ani. Seful statului a participat la .

LIVE VIDEO Sarbatoarea Centenarului la Alba Iulia. Parada militara spectaculoasa la care va participa presedintele Klaus Iohannis

Peste 100. 000 de oameni participa astazi, 1 Decembrie 2018, la sarbatoarea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia. Programul incepe dimineata devreme si se va incheia tarziu in noapte. Momentul culminat este parada militara la care este prezent si presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )