Libnet.ro
UNICEF

14:00

KLAUS IOHANNIS: 3 august 1919, o zi cu un simbolism aparte pentru Timisoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: 3 august 1919, o zi cu un simbolism aparte pentru Timisoara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la instalarea administratiei romanesti in Timisoara, subliniind ca, in anul marcarii a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. continuă pe Ziarul Bursa

Cat a costat vestimentatia Simonei Halep, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Suma e uriasa

Decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, la Palatul Cotroceni, Simona Halep a ales pentru acest eveniment o tinuta speciala. Atenta la imaginea ei, artista a optat pentru un brand italian, purtand o rochie simpla neagra si pantofi de aceeasi culoare. Ce a purtat Simona Halep la intalnirea cu .

KLAUS IOHANNIS, DUPA SEDINTA CSAT: La Caracal, intarzieri criminale de actiune din partea statului

Presedintele propune partidelor depolitizarea aparatului de stat Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost tensionata prin prisma tragediei care a avut loc, saptamana trecuta, la Caracal si unde institutiile statului si-au dovedit din plin ineficienta. Dupa aproape doua ore de discutii cu membrii CSAT, presedintele Klaus Iohannis a prezentat primele concluzii cu privire la ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva zile.

Klaus Iohannis: Nu avem voie sa uitam niciodata consecintele politicilor sovine si rasiste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Genocidului Romilor, in care afirma ca nu avem voie sa uitam niciodata consecintele criminale ale politicilor sovine si rasiste si trebuie sa ramanem permanent constienti de importanta combaterii rasismului, xenofobiei si antisemitismului.

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice persoanelor cu condamnari penale sa infiinteze societati comerciale

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice persoanelor cu condamnari penale sa infiinteze societati comerciale, daca li se interzice prin hotarare judecatoreasca definitiva, ca pedeapsa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )