Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis: Avem la dispozitie peste 30 de miliarde de euro pentru a pune la punct lucrurile la noi in tara si pentru iesi cu bine din pandemie si din criza economica. Pana in aprilie vom avea un Plan national coerent (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Avem la dispozitie peste 30 de miliarde de euro pentru a pune la punct lucrurile la noi in tara si pentru iesi cu bine din pandemie si din criza economica. Pana in aprilie vom avea un Plan national coerent (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat miercuri ca pana in aprilie vom avea un PlanNational de Redresare si Rezilienta coerent, iar acesta va fi trimis Comisiei Europene si va fi implementat. continuă pe B1

ANALIZA BUCHAREST REAL ESTATE CLUB: Peste 3.5 miliarde euro investitii active in marile proiecte imobiliare din Bucuresti

Bucurestiul atrage investitii de peste 3. 5 miliarde EUR in proiecte de anvergura, cu livrare intre 2020 - 2023, conform celei mai recente analize de piata realizate de BUCHAREST REAL ESTATE CLUB - THE NEW FACE OF BUCHAREST, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

BNR: Datoria externa a Romaniei ajunge la peste 125 miliarde de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut, in 2020, cu 15,66 miliarde de euro, ajungand la peste 125 miliarde de euro, arata datele publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Klaus Iohannis: Campania de vaccinare merge foarte bine. Suntem in continuare in topul european. Speram ca pana in vara sa iesim din pandemie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania e in topul european la capitolul vaccinare anticoronavirus si, in zilele urmatoarem vom avea persoana cu numarul un milion imunizata. Seful statului.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului decretul prin care creste contributia Romaniei la bugetul UE

Contributia Romaniei la bugetul Uniunii Europene creste de la 1 ianuarie 2021, presedintele Klaus Iohannis semnand luni decretul in acest sens, pe care l-a trimis Parlamentului pentru aprobare. Potrivit documentului, nivelul contributiei va fi in acest an de 1,4% din Venitul National Brut, fata de 1,2%, ridicandu-se astfel la suma de 2,357 miliarde de euro. Cresterea este cauzata de Mecanismul European de Rezilienta si Redresare al Comisiei Europene, prin urmare fiecare stat va contibui mai mult la bugetul UE.

Cand scapa Romania de pandemia de covid-19, de fapt. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Toata lumea se intreaga acelasi lucru deja de luni bune: cand ne vom relua vietile de dinainte de pandemie. Klaus Iohannis vine cu precizari despre perioada pe care o asteptam cu totii. Ce spune seful statului despre criza sanitara? Cand va scapa Romania de pandemia de COVID-10? Detalii Klaus Iohannis Presedintele Romania a sustinut astazi .

Klaus Iohannis, sedinte la Cotroceni. Ce a discutat cu prim-ministrul Florin Citu, vicepremierul Dan Barna si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, doua sedinte la Palatul Cotroceni. La prima intrevedere au fost convocati vicepremierul Dan Barna si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, iar la a doua premierul.

Klaus Iohannis: E vital sa dezvoltam mecanisme prin care sa incurajam antreprenorii sa creeze locuri de munca pentru romanii loviti de pandemie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat ca situatia locurilor de munca s-a numarat printre subiectele abordate de Executiv in cadrul discutiilor referitoare la elaborarea Planului National de.

Klaus Iohannis: Trebuie sa investim in scoli! Sistemul romanesc de invatamant are nevoie de foarte multi bani (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat nevoie de investitii in scoli si spune ca sistemul romanesc de invatamant are nevoie de foarte multi bani.

Klaus Iohannis, despre succesul campaniei de vaccinare: Zilele astea vom avea persoana numarul1.000.000 care va fi vaccinata

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre prioritatile proiectelor din PNRR. Seful Statului a vorbit apoi si despre campania de vaccinare din Romania, pe care apreciaza ca merge foarte bine. Suntem in continuare in topul european la toti parametrii.

Klaus Iohannis: E nevoie de investitii semnificative in spitale. Tragedii precum cele din ultimele luni nu trebuie sa se mai intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa o sedinta cu premierul Florin Citu si mai multi ministri, ca e nevoie de investitii semnificative in sistemul de sanatate din Romania si de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )