Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Calendarul Brexit-ului nu se mai respecta

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, la Bruxelles: Calendarul Brexit-ului nu se mai respecta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finele reuniunii de la Bruxelles a Consiliului European, ca nu va mai putea fi respectat calendarul initial prevazut pentru iesirea Marii Britanii din UE fiind necesara prelungirea negocierilor inainte de a trece la faza urmatoare a Brexit-ului . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Nu suntem ingrijorati ca vom avea un numar excesiv de migranti pe ruta Marii Negre

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca Romania nu este in pericol sa devina o ruta pentru migranti, in ciuda faptului ca vara aceasta s-a inregistrat un numar mai mare de refugiati care au ajuns la Constanta sau la Mangalia decat in anii precedenti.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in care se va discuta despre Brexit, despre viitorul Uniunii Europene, precum si despre migratie, agenda digitala a Uniunii, securitatea si apararea, relatiile dintre UE si Turcia si dosarul nord-coreean.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a noilor ministri, a anuntat Administratia Prezidentiala. Ceremonia depunerii juramantului va avea loc la ora 19.

Presedintele Klaus Iohannis merge la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in cadrul careia vor fi discutate, in principal, subiecte privind migratia, agenda digitala a.

Presedintele Klaus Iohannis, joi si vineri la Buxelles, la Consiliul European. Ce subiecte vor fi abordate

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. in cadrul intalnirii liderilor europeni vor fi discutate, in principal, subiecte privind.

Klaus Iohannis, la summitul de la Consiliul European: S-au facut progrese privind negocierile Brexit, dar nu suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa summitul de la Consiliul European de la Bruxelles, ca negocierile privind Brexit au fost intense, s-au inregistrat progrese, dar nu se poate trece la.

Iohannis si-a amanat vizita la Lisabona. De ce nu mai merge presedintele in Portugalia

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,,presedintele Klaus Iohannis a avut o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Portugheze, Marcelo Rebelo de Sousa, la initiativa.

Actorul Victor Rebengiuc a fost decorat de catre presedintele Klaus Iohannis - VIDEO

Victor Rebengiuc a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis. Nascut pe 10 februarie 1933, Victor Rebengiuc este considerat dupa peste 60 de ani de.

Actorul Victor Rebengiuc va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis

Victor Rebengiuc va fi decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care va avea loc, miercuri, de la 16. 00, la Palatul.

Actorul Victor Rebengiuc a fost decorat de catre presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Victor Rebengiuc a fostdecorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care a avutloc, miercuri,la Palatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )