Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis catre absolventii Academiei de Informatii Mihai Viteazu: Aveti datoria de a furniza cunoastere liderilor si factorilor strategici care vor ghida Romania catre prosperitate si securitate

B1 B1,
Klaus Iohannis catre absolventii Academiei de Informatii Mihai Viteazu: Aveti datoria de a furniza cunoastere liderilor si factorilor strategici care vor ghida Romania catre prosperitate si securitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi, la festivitatea de absolvire a studiilor universitare de licenta a promotiei SRI - 25 de ani, care a avut loc la Academia Nationala de . continuă pe B1

Absolventii Academiei Nationale de Informatii, atu pentru a spori gradul de predictibilitate al riscurilor si amenintarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca resursa umana pe care absolventii Academiei o constituie reprezinta cel mai important atu pe care tara noastra il are la dispozitie pentru a spori gradul de predictibilitate al riscurilor si amenintarilor si pentru a imbunatati capacitatea de a le gestiona, preveni si combate.

Gabriel Oprea, despre promulgarea legii pensiilor militare de catre Klaus Iohannis: Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul acestui an

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a salutat, luni, promulgarea legii pensiilor militare de catre presedintele Klaus Iohannis joia trecuta. Legea urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Decizia.

Ambasadorul Israelului, decorat de Klaus Iohannis la incheierea misiunii sale diplomatice in Romania

Ambasadroului Dan-Ben Eliezer, reprezentantul Statului Israel in Romania, a fost decorat de catre presedintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni, in Sala Unirii. Dan-Ben Eliezer, desemnat ambasador al.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de relaxare fiscala. Am cerut reexaminarea Codului din prudenta si responsabilitate. Viziunea economica este decisiva pentru bunul mers al societatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Conferintei Stiintifice Anuale a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate ERMAS 2015, mesaj adresat de catre.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Unde isi va petrece Klaus Iohannis concediul vara asta

Carmen si Klaus Iohannis, Prima Doamna si Presedintele Romaniei, se pare ca s-au hotarat unde isi vor petrece, vara aceasta, concediul. Iata ce destinatie de vacanta au ales cei doi! .

Cum isi impart Carmen si Klaus Iohannis treburile casnice

Afla cum isi impart Prima Doamna si Presedintele Romaniei, Carmen si Klaus Iohannis, treburile casnice atunci cand nu se afla la Cotroceni, ci la Sibiu! Iata ce responsabilitati le revin fiecaruia dintre ei! .

Ponta, dezvaluiri despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca pana in luna iunie a avut o relatie corecta cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,.

Klaus Iohannis: Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova. Vreau ca partenerii nostri sa fie convinsi ca vor avea in Romania cel mai important sprijin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca saluta investirea noului Guvern de la Chisinau. Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova, un guvern cu o orientare.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )