Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD-ul e puternic insurubat. Nu subapreciati acest adversar! Ar fi cea mai mare greseala

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, catre liberali: PSD-ul e puternic insurubat. Nu subapreciati acest adversar! Ar fi cea mai mare greseala

E nevoie urgent de un guvern liberal, sustine presedintele Klaus Iohannis. Sa nu faceti greseala sa considerati ca acum toate problemele sunt rezolvate si ne culcam. Ar fi cea mai mare greseala, din dou. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD ramane un adversar puternic. Are un aparat de propaganda cu care trebuie sa va luptati la modul cel mai serios (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat, vineri, pe liberali, ca desi guvernul Dancila a fost demis in urma motiunii de cenzura, PSD ramane in continuare un adversar puternic care nu trebuie.

Iohannis, catre liberali: PSD ramane un adversar puternic cu care trebuie sa ne luptam

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Adunarea Regionala a PNL Centru, care are loc la.

IOHANNIS, LIBERALILOR: PSD ramane un adversar puternic, nu subapreciati acest adversar

Partidul Social Democrat ramane un adversar puternic, care nu trebuie subapreciat, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, la Brasov, la Adunarea regionala a organizatiilor PNL regiunea Centru.

VIDEO Iohannis catre liberali: PSD ramane un adversar puternic, nu-l subestimati Daca am incerca acum varianta anticipatelor, Guvernul Dancila ar ramane pana la primavara. Ar fi o catastrofa nationala

Venit dupa consultarile de la Cotroceni la reuniunea liberalilor din regiunea Centru, Klaus Iohannis i-a avertizat pe acestia sa nu se culce pe o ureche dupa motiunea de cenzura. PSD ramane un adversar puternic cu care trebuie sa ne luptam, nu-l subestimati, le-a spus presedintele.

UPDATE Au inceput consultarile la Cotroceni. Iohannis, catre liberali: Felicitari!. PNL nu vrea anticipate. Orban promite ca nu taie pensii si salarii

Presedintele Klaus Iohannis a convocat vineri partidele la consultari, astfel incat sa propuna cat mai repede un premier dupa ce Guvernul Dancila a cazut prin motiune de cenzura. Seful statului ia in calcul si alegerile anticipate, un scenariu greu de pus in practica. Delegatia PSD nu va participa azi la consultarile de la Cotroceni. Premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca PSD nu va face nicio propunere de premier si asteapta Guvernul PNL.

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei. Se va intampla urgent

Klaus Iohannis a vorbit, dupa ce guvernul Dancila a fost demis prin motiunea de cenzura adoptata, joi, de Parlamentul Romaniei. Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei Parlamentul a adoptat, joi, 10 octombrie, motiunea de cenzura, cu 238 de voturi pentru, dintre cele 242 valabil exprimate. Guvernul PSD este demis. Grupul .

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Alegeri anticipate in Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba loc

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate in Romania, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata in Parlament. Seful statului a anuntat ca alegerile trebuie organizate cat mai repede, intrucat exista posibilitatea ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa ramana in functie in cazul in care ar pica doua propuneri pe care le-ar .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )