Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis le cere romanilor sa stea in case: Nu va imbratisati cu prietenii, nu dati mana, evitati orice contact direct!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis le cere romanilor sa stea in case: Nu va imbratisati cu prietenii, nu dati mana, evitati orice contact direct!

Respectand cu strictete, riguros, regulile ii ocrotim pe cei apropiati si le protejam sanatatea concetatenilor nostri, a spus presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Klaus Iohannis, mesaj pentru populatie in plina stare de urgenta: Cine nu respecta legea va fi amendat. Legea se aplica, nu se discuta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, romanilor ca toate masurile impuse de autoritati in cadrul starii de urgenta au fost luate pentru protejarea sanatatii populatiei. in acest context, s.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Legea se impune, nu se discuta

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, si le-a atras atentia romanilor sa respecte starea de urgenta pentru a nu primi amenzi.

Iohannis cere mai multi bani pentru medici: Bonus de 500 de euro pentru personalul medical care lucreaza cu pacienti cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a da un bonus de 500 de euro personalului medical care lucreaza cu pacienti cu coronavirus.

Iohannis cere o videoconferinta de urgenta cu ministrul Sanatatii si prefectul din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut realizarea unei videoconferinte de la la ora ora 16. 00, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan, si alti lideri locali.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Italiei in contextul crizei de coronavirus.Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a sunat astazi pe omologul sau italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei epidemiologice generata de COVID-19. Conform Administratiei prezidentiale, Iohannis a afirmat ca tara noastra este alaturi de eforturile autoritatilor italiene. Totodata, in semn de solidaritate, in aceasta seara, de la ora 20. 00, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian.

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )