Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis: Am cerut guvernului ca dupa primele doua saptamani de scoala sa faca o evaluare completa la nivel national (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Am cerut guvernului ca dupa primele doua saptamani de scoala sa faca o evaluare completa la nivel national (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in ziua in care s-au raportat cele mai multe cazuri noi de Covid-19, ca le-a cerut tuturor primarilor, presedintilor consiliilor judetene si inspectorilor sa. continuă pe B1

Iohannis: inceputul anului scolar, un succes Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul medical sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca pandemia este inca departe de a se fi incheiat, spunand ca sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19. intrebat daca considera ca inceputul anului scolar a fost un succes sau un esec, Iohannis a spus ca a fost un succes, in actualele conditii dificile. El a mai afirmat ca a cerut Guvernului o evaluare completa dupa primele doua saptamani de scoala.

Schimb de replici pe B1 TV, cu alegerile locale la orizont. Lucian Romascanu: Klaus Iohannis, agent electoral al PNL Costel Alexe: Romanii s-au convins de realizarile marete ale PSD (VIDEO)

Cu mai putin de doua saptamani ramase pana la alegerile locale din 27 septembrie, lupta politica s-a mutat in studioul B1 TV, unde Costel Alexe de la PNL si Lucian Romascanu de la PSDau fost.

Conflict major, Klaus Iohannis a fost implicat. LIVE

Dupa o calatorie fara sfarsit, Metroul din Drumul Taberei este inaugurat astazi, 15 septembrie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. UPDATE, ora 12:11: Activista PSD Oana Lovin a fost luata de jandarmi dupa ce a strigat la portavoce m**e Klaus Werner Iohannis. UPDATE, ora 11:58: Primele declaratii inainte de eveniment. Premierul a declarat ca metroul este .

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora va putea vota doua zile la alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea ce le permite romanilor din Diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie. Actul normativ clarifica si statutul votului in t.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora poate vota pe parcursul a doua zile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea care modifica si completeaza unele acte normative in materie electorala, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora va putea vota timp de doua zile la alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea prin care romanii din strainatate vor putea vota timp de doua zile la alegerile parlamentare, adica sambata si duminica.

Presedintele Klaus Iohannis, despre escaladarea tensiunilor in Mediterana de Est: Daca vorbim despre Turcia, atunci este evident ca trebuie sa avem in vedere intregul palier de probleme (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a raspuns la intrebari legate de doua dintre subiectele de politica externa care suscita interes la nivel european, si.

Klaus Iohannis: Facapel la diaspora sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din decembrie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care permite doua zile de vot in strainatate la alegerile parlamentare din decembrie 2020. in acest context, seful statului a precizat ca face un apel la.

Noi masuri de restrictie? Ce spune Klaus Iohannis dupa numarul mare de infectari

Intrebat daca, dupa numarul record de cazuri de coronavirus raportat miercuri, se vor impune noi masuri de restrictie, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in acest moment, nu sunt prevazute.

Klaus Iohannis, anunt dupa numarul record de infectari. Care este cauza cresterii imbolnavirilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut, miercuri, declaratii dupa numarul record de infectari de coronavirus raportat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )