Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

Iohannis: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi bine protejati

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Iohannis: Daca noul acord pentru Brexit ramane neschimbat, romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati

Romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin noul acord Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Roman, condamnat la 18 ani de inchisoare in Marea Britanie. Fapta socanta pentru care isi va petrece toata tineretea in spatele gratiilor

Un roman de 27 de ani a fost condamnat de autoritatile judiciare din Marea Britanie, fiind gasit vinovat de savarsirea a doua fapte de viol impotriva unei fete de 13 ani. Barbatul, originar din.

POZA ZILEI. Catalin Morosanu s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis: Sa aratam din nou ca suntem o forta

Poza zilei vine de la PNL Iasi. Consilierul judetean Catalin Morosanu a publicat o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis si a marturisit ca este convins, precum era si in urma cu cinci ani, ca actualul.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Daca se ramane pe acest acord, romanii sunt foarte bine protejati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bruxelles, ca, in perspectiva Brexit-ului, romanii vor fi foarte bine protejati prin noul acord la care au ajuns Uniunea Europeana si Marea.

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Presedintele invita toti romanii la lectura, printr-un joc inedit. Klaus Iohannis: Hai sa readucem Romania printre marile culturi ale Europei, cele care citesc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un apel catre cetatenii Romaniei, invitandu-i sa citeasca mai mult, pentru ca statisticile de moment plaseaza romanii pe ultima treapta a Europei la nivel de c.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, 17 octombrie, si vineri, 18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )