Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis: Va chem sa reconstruim Romania

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Va chem sa reconstruim Romania

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, joi, in reuniunea Consiliului National al PNL, viziunea . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la prezidentiale si promite posibile alegeri anticipate: Va asigur ca voi construi o noua majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la prezidentiale, in reuniunea Consiliului National al PNL sia dat asigurari ca nu va desemna niciun guvern care nu isi asuma dezideratele si ca va.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 18:09 Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali. Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis, invitat pentru a doua oara la Casa Alba

Presedintele Donald Trump il va primi pe presedintele Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august 2019.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Casa Alba, pe 20 august, anunta marti intr-un comunicat presedintia americana. Cei doi lideri vor discuta despre.

KLAUS IOHANNIS: Institutiile statului trebuie sa mentina treaza constiinta identitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj in cadrul Adunarii festive aniversare de sarbatorire a 100 de ani de la infiintarea Societatii Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi, in care subliniaza ca institutiile statului au obligatia de a mentine treaza constiinta identitatii noastre nationale in randul tuturor romanilor.

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL Liberalii pregatesc campania pentru prezidentiale

Peste 3500 de lideri ai liberalilor sunt asteptati, astazi, la Romexpo, la reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment, parlamentarii, primarii si alesii locali ai PNL se vor intalni cu presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, a doua vizita oficiala la Casa Alba in timpul mandatului. Cine este celalalt sef de stat roman care a primit doua invitatii in fieful puterii din SUA

Presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump il va primi pe 20 august, la Casa Alba, pe liderul roman Klaus Iohannis.

Donald Trump se intalneste cu Klaus Iohannis, pe 20 august, la Casa Alba

Donald Trump il va primi marti, 20 august, la Casa Alba, pe presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )