Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis la Cluj: Voi solicita sa se renunte la alineatul din Constitutie care stabileste ca presedintele se bucura de imunitate

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis la Cluj: Voi solicita sa se renunte la alineatul din Constitutie care stabileste ca presedintele se bucura de imunitate

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, a declarat, joi, 6 noiembrie, la sediul ACL Cluj ca, odata ajuns presedinte, primul lucru la care vrea sa renunte este imunitatea sefului de stat. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul II. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni. / Dezbaterea cu Ponta va fi fata in fata, intr-un mediu non-partizan

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Nu voi negocia cu niciun politician. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni, a declarat Iohannis. Intrebat ce se va intampla daca alti candidati il vor cauta, Iohannis a raspuns Nu voi negocia. Candidatul ACL a declarat, cu referire la scandalul votului din diaspora, ca Sunt incapabili domnul Pontaco sa organizeze tara, nici macar o zi de alegeri nu au fost in stare sa organizeze. In timpul conferintei de presa, Klaus Iohannis a prezentat si imagini video cu romani din diaspora care au stat cateva ore la coada duminica, fara a isi putea exercita dreptul la vot.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi

Candidatul ACLla prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in turul doi. Nu voi negocia cu niciun politician. imi doresc.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi (VIDEO)

Candidatul ACLla prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in turul doi. Nu voi negocia cu niciun politician. imi doresc.

Klaus Iohannis, la prima analiza a alegerilor: Rezultatele slabe din sudul tarii, cauzate de dezinformarea si campania mizerabila a PSD. Au inteles sa transforme campania intr-un circ cu minciuni si scandal

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, la prima analiza asupra rezultatului primului tur al prezidentialelor, ca rezultatul slab din sudul tarii, intr-o mare masura se datoreaza dezinformarii si campaniei mizerabile facute de PSD si de Victor Ponta impotriva sa. Primele analize arata clar ca acolo unde nu am obtinut rezultatul pe care ni l-am dorit acest lucru se datoreaza in mare masura minciunilor domnului Ponta, se datoreaza dezinformarii si campaniei mizerabile facute impotriva mea si impotriva noastra de PSD, a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis: Cred ca Akos Mora trebuie sa plece din Parlament, iar Tudor Chiuariu din PNL

Co-presedintele ACL Klaus Iohannis considera ca senatorul liberal Akos Mora ar trebui sa demisioneze din Parlament, iar deputatul Tudor Chiuariu sa plece din PNL, in conditiile in care primul a fost declarat incompatibil, iar cel de-al doilea, condamnat pentru coruptie, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis: Sunt bucuros sa REAFIRM ca toate lucrurile din SCRISOAREA lui Macovei sunt in programul meu

Intrebat, joi, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, cum raspunde scrisorii transmise de Monica Macovei, Klaus Iohannis a spus ca punctele din documentul acesteia sunt aceleasi lucruri pe care si le doreste si el pentru Romania, pentru o societate dreapta.

Klaus Iohannis, neplacut surprins ca Victor Ponta prefera sa dialogheze intr-un format de discutii prestabilit de echipa sa, cu moderatorii si cu temele fixate dupa bunul sau plac: Ar fi extraordinar ca dezbaterea sa aiba loc la Universitatea de Vest din

Presedintele PNL Klaus Iohannis saluta initiativa Universitatii de Vest din Timisoara de a organiza o dezbatere intre cei doi candidati la Presedintia Romaniei intrati in turul doi. Prestigiul acestei universitati si spiritul in care a fost lansata invitatia, aceea a unui dialog real pe teme importante pentru cetateni, m-au determinat sa accept propunerea formulata de rectorul Marilen Pirtea, a anuntat miercuri Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Cred ca Akos Mora trebuie sa plece din Parlament, iar Tudor Chiuariu din PNL

Klaus Iohannis considera ca senatorul liberal Akos Mora ar trebui sa demisioneze din Parlament, iar deputatul Tudor Chiuariu sa plece din PNL, in conditiile in care primul a fost declarat incompatibil, iar cel de-al doilea, condamnat pentru coruptie.

SURSE Vasile Blaga a rabufnit duminica noapte impotriva liberalilor la sediul ACL in prezenta lui Klaus Iohannis

Vasile Blaga a rabufnit, luni noaptea, impotriva unor lideri liberali din cauza rezultatelor slabe si lipsei de mobilizare, fiind vizati in primul rand Marian Petrache, presedintele CJ Ilfov, si Teodor Atanasiu, care coordoneaza PNL Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse ACL. Potrivit acestora tipa in eter sa auda toti penelistii. Acesta i-ar fi criticat deschis in timp ce curgeau datele pe monitorul cu informatii despre votul in tara. De fata ar fi fost si Klaus Iohannis, caruia Blaga i-ar fi spus: Cum e posibil asa ceva, ai dvs erau la butoane.

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )