Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 in Romania

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri o conferinta de presa de la ora 18. 00 la Palatul Cotroceni. Iesirea presedintelui vine in contextul in care Romania inregistreaza azi cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 - aproape 3. 000 de cazuri in 24 de ore. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri, de la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intr-un context marcat de avansul epidemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis, conferinta LIVE dupa recordul de cazuri de coronavirus: Restrictiile sunt inevitabile

Presedintele Klaus Iohannis a organizat, astazi, o conferinta de presa transmisa LIVE de Antena 3 si Antena3. ro, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ in ceea ce priveste cazurile de coronavirus.

Klaus Iohannis: Suntem intr-un punct critic. Depinde de constiinta fiecaruia dintre noi daca vom castiga aceasta batalie fara precedent. Aveti grija si respectati masurile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri,la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre evolutia ingrijoratoare a epidemiei de coronavirus in Romania,.

VIDEO Klaus Iohannis: Masurile de restrictie sunt inevitabile Nu e nevoie sa inchidem toata tara, daca avem focare semnificative, acolo se va actiona

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri un nou apel la responsabilitate si a cerut respectarea masurilor de igiena si a restrictiilor impuse de autoritati, in ziua in care a fost anuntat cel mai grav bilant al epidemiei de coronavirus in tara noastra: aproape 3. 000 de noi cazuri, 82 de decese si 612 pacienti la terapie intensiva.

Ce restrictii se vor mai da in Romania. Vestea data de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca urmare a unui nou record negativ al cazurilor de cornavirus. intrebat fiind si daca ar trebui sa ne asteptam la o noua stare de urgenta, seful statului a spus ca restrictiile vor fi impuse local. Ce restrictii se vor mai da .

Klaus Iohannis: Economia isi va reveni mai repede daca vor exista din partea Guvernului mai multe stimulente

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 7 octombrie, o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre noul record de infectare cu COVID-19 la nivel national. Presedintele Romaniei crede ca economia isi va.

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

Klaus Iohannis: Planul este sa fie crescut numarul de testari. Nu doar aparatele cu care se testeaza sunt insuficiente, asta se rezolva simplu, dar personalul calificat nu poate fi inventat peste noapte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca planul autoritatilor este acela de a creste in continuare capacitatea de testare, in.

Klaus Iohannis: Planul este sa fie crescut numarul de testari. Nu doar aparatele cu care se testeaza sunt insuficiente, asta se rezolva simplu, dar personalul calificat nu poate fi inventat peste noapte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca planul autoritatilor este acela de a creste in continuare capacitatea de testare, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )