Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, consultari cu partidele politice pe tema Strategiei Nationale de Aparare

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, consultari cu partidele politice pe tema Strategiei Nationale de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la ora 18. 00, cu liderii formatiunilor si partidelor parlamentare, pentru a dezbate Strategia Nationala de Aparare. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, consultari cu reprezentantii Opozitiei pe tema Strategiei Nationale de Aparare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a inceput consultarile la Palatul Cotroceni cu reprezentantii opozitiei pe tema Strategiei Nationale de Aparare, informeaza B1 TV. La debutul consultarilor, seful statului a precizat.

Klaus Iohannis cheama luni liderii partidelor parlamentare la discutii pe tema Strategiei Nationale de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis ii invita, luni, la Palatul Cotroceni, pe liderii partidelor parlamentare, pentru a purta discutii pe tema Strategiei Nationale de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al.

Iohannis, consultari cu reprezentantii Puterii: Documentul privind strategia nationala de aparare trebuie sa isi continue parcursul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a inceput consultarile la Palatul Cotroceni cu reprezentantii Puterii pe tema strategiei nationale de aparare, informeaza B1 TV. La debutul consultarilor, seful statului a precizat.

Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Consultarile vor avea loc luni, la ora 18. Stire in curs de actualizare.

Iohannis invita partidele la discutii privind Strategia Nationala de Aparare a and Tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o invitatie liderilor partidelor si formatiunilor politice parlamentare, in vederea unor discutii referitoare la Strategia Nationala de Aparare a and Tarii.

Iohannis invita partidele la discutii privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o invitatie liderilor partidelor si formatiunilor politice parlamentare, in vederea unor discutii referitoare la Strategia Nationala de Aparare a and Tarii.

Klaus Iohannis a subliniat, in cadrul consultarilor cu reprezentantii partidelor politice, obligatia consolidarii credibilitatii strategice a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in cadrul consultarilor cu reprezentantii partidelor, obligatia consolidarii credibilitatii strategice a Romaniei, atat la nivel intern, cat mai ales la nivel extern, date fiind noile provocari si riscuri de securitate de la nivel regional si international.

Klaus Iohannis, despre o eventuala nominalizare a lui Predoiu ca premier: Eu tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile

Despre situatia in care se afla premierul Victor Ponta in momentul actual, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca solutia optima este demisia, aratand ca in acest caz va consulta partidele si.

Klaus Iohannis: Este nevoie sa readucem rigoarea, claritatea si corectitudinea in tot ce tine de cadrul normativ care priveste securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in urma intalnirii cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii, ca rigoarea, claritatea si.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )