Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis contesta la CCR taierile de taxe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis contesta la CCR taierile de taxe

Presedintele Klaus Iohannis contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea care prevede eliminarea a peste 100 de taxe, lege care a fost votata luna trecuta. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a contestat, la CCR, legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale: Parlamentul a lucrat pe repede inainte. Curtea Constitutionala va dezbate, pe 14 decembrie, sesizarea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa anunte, marti, daca promulga sau nu Legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, initiata de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului anuntase anterior ca daca acest act normativ nu ar fi cuprins si desfiintarea taxei radio-tv, ar fi promulgat documentul fara sa stea pe ganduri.

Klaus Iohannis a contestat, la CCR, legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale. Legea va ajunge pe masa judecatorilor constitutionali

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa anunte, marti, daca promulga sau nu Legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, initiata de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului anuntase anterior ca daca acest act normativ nu ar fi cuprins si desfiintarea taxei radio-tv, ar fi promulgat documentul fara sa stea pe ganduri.

Victor Ponta ameninta dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza CCR: Dar vine 11 Decembrie.....!

Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie pe pagina sa de Facebook in care judeca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza CCR cu privire la neconstitutionalitatea Legii de eliminare a celor 102.

Prima reactia a lui Klaus Iohannis dupa alegerea lui Igor Dodon

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Igor Dodon sa respecte atributiile Constitutiei si sa sustina in continuare parcursul european al Republicii Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis legea privind eliminarea a 102 taxe la Curtea Constitutionala: Cererea va fi discutata pe 14 decembrie

UPDATE:Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta in 14 decembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind eliminarea unor taxe si tarife. Presedintele Klaus Iohannis a.

Klaus Iohannis, despre faptul ca trimis legea privind eliminarea a 102 taxe la Curtea Constitutionala: Pe aceasta lege s-a lucrat pe repede inainte. Am considerat ca unele lucruri nu au fost suficient de bine clarificate(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, la Palatul Cotroceni, despre faptul ca a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare privind legea prin care sunt eliminate peste o suta de taxe. Seful.

Klaus Iohannis si Guvernul Romaniei recunosc rezultatul votului din Republica Moldova. Iohannis: Am luat act de votul exprimat de cetateni / E necesar ca noul Presedinte sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau

Klaus Iohannis afirma intr-un comunicat de presa ca a luat act de votul exprimat de cetatenii Republicii Moldova in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si spune ca este necesar ca noul Presedinte sa indeplineasca cu intelepciune si echilibru mandatul sau. Este prima recunoastere de la cel mai inalt nivel a rezultatului alegerilor prezidentiale din Moldova, in ciuda faptului ca Maia Sandu, clasata pe locul doi, a anuntat ca va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constitutionala. UPDATE: Guvernul Romaniei arata, intr-un comunicat, ca isi exprima speranta ca institutiile fundamentale din Republica Moldova vor colabora pentru asigurarea stabilitatii politice a tarii, pentru continuarea agendei de reforme si a procesului de modernizare, menite sa sutina parcursul european al Republicii Moldova.

SURSE Klaus Iohannis va respinge legea PSD care elimina cele 102 taxe nefiscale

Presedintele Klaus Iohannis se va pronunta, astazi, pe legea initiata de PSD, prin care se elimina 102 taxe nefiscale. Potrivit Constitutiei, seful statului are la dispozitie 20 de zile din momentul adoptarii de catre Parlament pentru a lua o decizie in privinta unei legi.

Radu Banciu, despre mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa alegerile din Republica Moldova: Aici e un pic de amestec in treburile interne. Iohannis nu are absolut niciun drept sa-i dea lectii lui Igor Dodon (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si despre mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Daca toate partidele doresc sa fie de partea coalitiei pentru familie, inseamna ca acolo se promoveaza cel mai bine toleranta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca i se pare o decizie inteleapta aceea a organizarii unui referendum in primavara anului viitor pentru schimbarea definitiei familiei. Daca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )